marasanu a scris:
Sant stupefiant de aceste ultime trei raspunsuri. Nu comentati in nici-un fel exemplele date mai sus de parca nu ar fii reale . cine nu vrea sa le vada nu vede. Cu atata isterie sustineti atatea aberatii . Nu imi permite acest forum ca vas spune eu fiecare miscare a fiecaruia ptr. satisfacerea placerii intr-un act secsual. Cand vrei sa nu te vada cineva, te ascunzi dupa perdea. Ce vreti sa spuneti atunci cand, in doua cazuri in care doua doamne primesc pensie alimentara afand amandoua cate un copil . Una primeste 100 lei si una primeste 5000 lei. Oare acei copii nu sant amandoi la fel?. Luati exemplul animalelor, ca sant mai inteligente mult mai mult decat noi. Nu stau sa fie violate, cu riscu vetii, si nici masculul nu poate face nimic, pana cand femela nu ridica coada.
Buna seara,
Domnule Marasanu,dumneata nu-ti dai seama ce spui?.Ce fel de barbat esti ,daca-ti permiti sa jignesti o multime de oameni care au incercat sa te ajute,sa te
lamureasca ce si cum poti face.
Cum iti permiti sa faci sexologie cu noi?.Capetele noastre, fiecare este la locul lui,spre deosebire de ale dumitale care nu se stie fiecare ce rol are.
De ce ma rog ,
esti siderat de ultimele raspunsuri? pentru ca nu-ti convin dumitale?.Nu totul in viata este asa cum ne dorim,si dumneata o simti pe propria piele si curind buzunarul va fi
" isterizat de miscarile dumitale sexuale,caci la virsta dvs.( care este ok )si la "semisterilitatea"doamnei poate decarta o gramada de bani.Ca de fapt asta te doare...:P
Te consideri atit de pretios,incit pui o armata de oameni sa conceapa un articol de lege....etc...pentru dumneata,si stiu si alti
misogini dar mai de catifea...?
Doamne fereste, nu stii ce ceri....adica dumneata te distrezi bine merci ...si avocatii din site sa- ti salveze...onoarea...
mai draga.. :acute: Stiu ca sunt cazuri,cind unele femei fac copii "cu anumiti barbati " tocmai pentru avantaje materiale substantiale,sau pozitii sociale dar asta este un alt subiect.
Banuiesc ca va fi urmatorul pe care-l vei propune.
Nu-ti mai "stresa" neuronii cu legea aceea aberanta
impotriva femeilor,ca nu vei reusi,nici dumneata nici altcineva,indiferent de sex.
Nu-ti spun toate acestea cu nervi,desi m-am simtit si eu jignita ,nu sufar de misandrie.Doamne fereste ci pur si simplu acesta este adevarul .Intelege ca nu se poate ceea ce doresti dumneata.Trebuie sa te descurci cu forte proprii.Fiecare caz in parte este unic .
V-am mai spus...
Doamne fereste ..sa faca gemeni sau tripleti.Sa stiti ca nu o spun deloc cu rautate,dar daca doamna in trecut a facut tratament pentru a ramine insarcinata...( astea in organism,uneori raspund cu intirziere)..
Sunt sigura ca ne vom mai " auzi"...