avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate poate fi femeia responsabila ca nu s-a protejat in ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

poate fi femeia responsabila ca nu s-a protejat in timpul unui act sexual in urma caruia a ramas insarcinata?

Un barbat de 54 ani, intalneste o doamna de43 ani, vaduva al carei unic copil a murit cu cativa ani in urma. Acestea incep o relatie de prietenie, doamna ii cere brbatului acceptu de a ramane la el,ptr. ca sta la curte si are si o casa noua,frumoasa. Barbatul ii pune conditiea, ca nu vrea copii, doamna il asigura ca ea nu face copii, ca si cu copilul ce ia murit a facut eforturi mari pana a ramas insarcinata, si mai recent a mai avut un timp o relatie cu un alt barbat si nu a ramas insarcinata. Precizez ca doamna fiind si cadru medical, cunoscand mult mai mult decat barbatul, in primul rand pe sine si in al doilea rand fenomenul organismului ei si probabilitatea de a ramane insarcinata. In a treea luna de cand s-au cunoscut ii spune barbatului, ca ea a fost la medic si acesta ia spus ca e insarcinata in 8 saptamani. Barbatul ii cere sa faca avort ca el a avertizato ca nu vrea copil cuea, aceasta refuza sa faca avort spunandui barbatului ca va da nastere copilului. Concluzia ca femeea a premeditat aceasta inselandui increderea. INTREBARE: O POATE CHEMA BARBATUL IN INSTANTA PTR. ABUZ DE INCREDERE. S-AU DE CE ALT CEVA SE FACE VINOVATA FEMEEA , SI DACA SCAPA BARBATUL DE PLATA PENSIEI ALIMENTARE. VA MULTUMESC astept comentarii.=D>=D>=D>=D>=D>
Dupa niste experienta castigata in viata,imi este greu sa cred ca un barbat care are demnitate,se poate exprima astfel,ca poate acuza o femeie cand actul sexual a fost liber consimtit de ambii parteneri.
Din nefericire,una dintre ironiile vietii,este ca unii oameni s-au dezvoltat mai mult in ceea ce priveste aparatul reproducator,mai intotdeauna in dauna performantelor intelectuale
De unde nu este...
Sant stupefiant de aceste ultime trei raspunsuri. Nu comentati in nici-un fel exemplele date mai sus de parca nu ar fii reale . cine nu vrea sa le vada nu vede. Cu atata isterie sustineti atatea aberatii . Nu imi permite acest forum ca vas spune eu fiecare miscare a fiecaruia ptr. satisfacerea placerii intr-un act secsual. Cand vrei sa nu te vada cineva, te ascunzi dupa perdea. Ce vreti sa spuneti atunci cand, in doua cazuri in care doua doamne primesc pensie alimentara afand amandoua cate un copil . Una primeste 100 lei si una primeste 5000 lei. Oare acei copii nu sant amandoi la fel?. Luati exemplul animalelor, ca sant mai inteligente mult mai mult decat noi. Nu stau sa fie violate, cu riscu vetii, si nici masculul nu poate face nimic, pana cand femela nu ridica coada.
Mai, nene, pana acum m-ai facut "isterica", "nedemna", "nerespectabila" plus tampita ca nu inteleg ce vrei sa spui. Ce vrei, de fapt?
Sa ti se dea dreptate musai? Iaca nu se poate! Obisnuieste-te cu ideea. Si, intre timp, mai invata sa scrii si sa te exprimi. Si "amicul" tau n-are decat sa nu se mai culce cu femei decat daca se casatoreste cu ele si are doua prezervative simultan - nu crezi ca e mai usor decat o noua lege?
La o singura fraza iti dau dreptate - la "Luati exemplul animalelor, ca sant mai inteligente mult mai mult decat noi". Evident, acest "noi" te include, dar ma exclude.
Sunt uimit cat de mult este citit acest subiect. Interesant...
Sa incercam sa nu divagam de la subiect si sa fim obiectivi. Cu totii trebuie sa fim de acord ca legea care precizeaza ca barbatul este responsabil de copii din afara casatoriei, este daca nu deplasat, cel putin nerealist si in neconcordanta cu intentiile legiuitorului(sau a autorului). Trebuie vazuta si situatia in care se merge la marginea legii, prin profitul situatiei conform careia "samanta" este o bomba intarziata.
1.Ati vazut cu totii, mostenitori aparuti confirmati de un act A.D.N., in urma decesului...S-ar putea pune intrebarea DE CE IN URMA DECESULUI? Poate ca decedatul/parintele, nu a avut nici o relatie sexuala cu mama, a facut rost de samanta prin diferite cai.
2. O lege care sa diferentieze CASNICIA de concubinaj, aduce beneficii atat barbatilor cat si femeilor, unde mai pui ca poate, moralitatea ar mai creste/conform cu intentiile si responsabilitatea AMBILOR potentiali parinti.
3. E penibil si ipocrit sa spunem ca ne pasa(barbati/femei) de un copil pe care nu-l dorim. Diferenta e ca femeia in cazul acesta are puterea de a decide daca vrea sau nu. .....:DDDD. Corect?!?....
In rest, LA FEL CA SI VOI, doresc o societate mai buna, in care copii care devin maturi, prin dragostea si respectul pe care l-au invatat de la parinti, sa-l transmita urmasilor lor.
bighiu77 a scris:

Sunt uimit cat de mult este citit acest subiect. Interesant...
Sa incercam sa nu divagam de la subiect si sa fim obiectivi.
3. E penibil si ipocrit sa spunem ca ne pasa(barbati/femei) de un copil pe care nu-l dorim. Diferenta e ca femeia in cazul acesta are puterea de a decide daca vrea sau nu. .....:DDDD. Corect?!?....

Gresit!

Alte discuții în legătură

Sarcina nedorita de tata dunncan dunncan Buna ziua , ce sa intampla in cazul unei sarcini survenite in urma unei aventuri sexuale , si madama respectiva vrea sa o duca mai departe desi eu nu sunt de ... (vezi toată discuția)
Probleme cu o fata care a ramas insarcinata si a nascut Anonymous93 Anonymous93 Nu stiu exact cum sa ma exprim dar voi spune dupa cum stiu: Am un prieten care la o petrecere a fost intr-o aventura cu o fata (el spune ca a folosit ... (vezi toată discuția)
Bună seara. va rog sa ma ajutati cu o informatie. exista vreun ... Florinela15 Florinela15 Bună seara. Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Exista vreun document care poate proteja bărbatul de o femeie care este însărcinată cu acesta? Vreun ... (vezi toată discuția)