avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Hotarare irevocabila, eroare strecurata in cuprinsul ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Hotarare irevocabila, eroare strecurata in cuprinsul sau

Buna ziua,
Am o pronuntare irevocabila data de tribunal in care s-a trecut gresit numele cu o litera.Rgamintea este,cum procedez ca sa trag mai mult de timp ,ca sa nu se poata pune in aplicare?
Multumesc,o zi buna
Cel mai recent răspuns: ContSters7431 , utilizator 10:52, 2 Ianuarie 2011
Daca hotatararea este definitiva si irevocabila nu se mai poate formula cerere de indreptare a erorii materiale,din cate stiu eu.
Daca gresesc...
Se poate face cerere de indreptare a erorii materiale. Fiind vorba de o greseala de redactare, nu schimba continutul hotararii. La multi ani!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eroare materiala sindicalistul sindicalistul Art. 503 Noul Cod Procedura Civila Obiectul şi motivele contestaţiei în anulare: 2. dezlegarea dată recursului este rezultatul unei erori ... (vezi toată discuția)
Cerere pentru indreptare eroare materiala - in ce termen trebuie formulata? cristina69 cristina69 Buna seara Am o mare nelamurire :Intr-o speta avand ca obiect acordarea mai multor drepturi prevazute de CCM, Tribunalul a dispus printr-o hotarare ... (vezi toată discuția)
Greseala prenume in dispozitivul unei hotarari Dg_Marian Dg_Marian Buna ziua! Am o hotarare a Tribunalului in care m-i sa gresit prenumele atat in expunere cit si in partea unde spune ,,in numele legii hotaraste\" Aceeasi ... (vezi toată discuția)