caddya89 a scris:
Cele 2 verisoare nu se vor deplasa in Ardeal, asa ca eu ma voi duce la ele in Bucuresti. Ele vor putea face procura pe numele meu? Eu voi fi cumparator. Pot sa fiu si imputernicit sa reprezint vanzatorul in fata notarului, si deci ele sa imi dea mie procura?
Cum sa fiti cumparator? Nu sunteti mostenitor, impreuna cu verisoarele? In cazul in care vreti sa pastrati imobilul pentru dumneavoastra si imobilul este intabulat pe mama si matusa, vedeti ce pretentii au verisoarele. daca nu au nici o pretentie, le platiti deplasarea pana la notarul din locul unde e situat imobilul si le mai dati si ceva bani pe langa. Daca refuza, veti fi nevoit sa le actionati in instanta, dar initial trebuie fie somate pentru a se prezenta la notar.
In cazul in care nu vreti sa ramaneti cu imobilul si vreti sa-l vindeti mai departe, ele va pot face procura speciala de vanzare, la un notar din Bucuresti si sa v-o trimita prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire. Le trimiteti prin posta, eventual costul procurii, desi daca au pretentii la banii obtinuti din vanzarea imobilului, nu merita sa le trimiteti. :)