avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anulare contract vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anulare contract vanzare cumparare

in anul 2008 am cumparat extratabular mai multe suprafete de teren agricol la notar fara certificat fiscal,ulterior pe o suprafata de 9800 mp din suprafetele respective am facut contract de vanzare la notar cu certificat fiscal si intabulare pe mine si inca o persoana.printr o hotarare judecatoreasca au fost anulate ambele contracte, dar inter timp pana la sa se dea hotararea am mai facut o ipoteca de 24000 euro,cu notarea in cf si ulterior amicul meu mi a vandut jumatatea lui mie de asemenea cu contract de vanzare cumparare la notar cu certificat fiscal valabil si cu declaratie de aceptare a vanzarii a respectivului care are ipoteca.intrebarea mea este daca si notarea ipotecii si urmatorul contract pot fi anulate.
Cel mai recent răspuns: marinescuioan , utilizator 19:56, 1 Ianuarie 2011
pentru suprafata de teren de 9800 mp a fost deschisa o actiune separata care, dar dosarul a fost conexat la primul.nu as putea face recurs doar pe dosarul care s a conexat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune fortata - contract autentic de vanzare cumparare lovit de nulitate relativa ? kamir kamir am un contract de vanzare cumparare in forma autentica din 2004 asupra unui teren aflat in indiviziune; la baza acestui contract a stat un ante-contract de ... (vezi toată discuția)
Teren arabil florinel114 florinel114 Buna ziua in anul 2008 am cumparat un teren agricol de 9800 mp intr-o comuna in proportie de 1/2 cu alt individ dupa un an am platit cota de 1/2 al ... (vezi toată discuția)
Actiune in constatare??? coke coke Buna! Care este calea cea mai buna pentru urmatoarea speta?Actiunea in constatare? In 1996 X cumpara un imobil si are trecuta in actul de vanzare-cumparare o ... (vezi toată discuția)