avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... violare de domiciliu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

violare de domiciliu

Buna ziua am si eu o intrebare daca la cazul plangere penala violre de domiciliu si violenta fara martori si este la prima abatere ce consecinte se aplica ? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: frank_kvitta , utilizator 14:37, 3 Ianuarie 2011
Mai mentionez ca la politie m a intrebat daca l am lovit si am zis ca nu dar nu am scris in declaratie nici ca l am lovit, nici ca nu l am lovit doar m a intrebat.
MULTUMESC!
Declarati ca sora dumneavoastra va dat acordul sa intrati in casa.
Nu veti pati nimic,pentru ca nu se poate demonstra ca l-ati lovit.
Marturia surorii dumneavoastra,nu se va prea lua in considerare.
Nu recunoasteti ca l-ati lovit,daca nu are martori.

El poate fi condamnat cu executare.Si cred ca asa va fi,daca puteti deomsntra faptele dansulului.
Presupun ca aveti martori vecinii.
Fapta dansului e cel putin de ultraj contra bunelor moravuri si distrugere,iara daca puteti demonstra si restuil cu martori,mai se adauga cateva infractiuni.

Politia a constata faptele,a fost amendat?

Depuneti si o plangere pentru amenintari


Da a fost amendat. Dar eu nu recunosc ca l am lovit dar sora mea e la el si a zis ca ea depiune marturia ca l am lvit deoarece era in casa dar alti martori nu mai sunt
si a ra pe drum cand am luat o nu in casa la el ci am intrat in casa lui tata eu si ea . Ea nu era in casa era in masina cu noi nu stiu daca putea sa imi dea accordul ea . Plangere am depus acuma nu m a m ai amenintat daca o sa ma mai ameninte o sa depun iar.Si am martori pe iubita mea cand a intrat el in casa la mine
si cand a lovit o pe mama pe sora mea dar ea a zis ca nu mai recunoaste dar are certificat mama.
rudele atat de apropiate nu pot fi martori.
Adica sora mea nu poate fi martor sau prietena mea ca nu am inteles :(

Alte discuții în legătură

Probleme grave in familie florentina isis florentina isis am 16 ani, tata m-a batut si m-a gonit de acasa, mama a vorbit cu sora tatalui meu care ma gazduieste. Mama are grija de mine dar a trebuit sa ramana acasa ... (vezi toată discuția)
Lovituri, dosar penal voicu_diana voicu_diana buna seara! imi cer scuze daca va deranjez dar am si eu o mare problema in legatura cu o minora. eu am 21 de ani traiesc in concubinaj si am si un copil. ... (vezi toată discuția)
Bataie, posibil divort, copii majori mariuca_25 mariuca_25 Buna ziua! Am 24 ani, o sora de 20 ani. Parintii mei nu au avut o casnicie prea fericita. Eu sunt casatorita, dar in divort, m-am intors la parintii mei acasa ... (vezi toată discuția)