avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... violare de domiciliu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

violare de domiciliu

Buna ziua am si eu o intrebare daca la cazul plangere penala violre de domiciliu si violenta fara martori si este la prima abatere ce consecinte se aplica ? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: frank_kvitta , utilizator 14:37, 3 Ianuarie 2011
In procesul penal pot fi audiate ca martori.
pot fi audiate,dar oare ce credibilitate au.e clar ca au interese.
Buna seara Domnule Avocat vroiam sa va intreb Dumneavoastra ai citit poveste mea de pe pagina 1? Va rog macar sa va uitati la ceea ce am scris acolo. Va Multumesc
Va raspund doar cu privire la dreptul de a audia martorii care sunt rude.
Este total fals a se considera ca o ruda nu poate spune adevarul...doar pt ca e ruda...
Doar in Romania pot exista asemenea suspiciuni unde respectul fata de juramant si de adevar nu exista in mai toate cazurile...
Instanta este datoare sa inlature declaratiile care nu sunt conforme cu realitatea faptica...oricat de greu ar fi acest lucru...
multumesc. as mai avea o intrebare. ce consecinte pot avea in cazul meu adica viol de domiciliu si violenta neavand cazierul patat si nici antecedente penale?

Alte discuții în legătură

Probleme grave in familie florentina isis florentina isis am 16 ani, tata m-a batut si m-a gonit de acasa, mama a vorbit cu sora tatalui meu care ma gazduieste. Mama are grija de mine dar a trebuit sa ramana acasa ... (vezi toată discuția)
Lovituri, dosar penal voicu_diana voicu_diana buna seara! imi cer scuze daca va deranjez dar am si eu o mare problema in legatura cu o minora. eu am 21 de ani traiesc in concubinaj si am si un copil. ... (vezi toată discuția)
Bataie, posibil divort, copii majori mariuca_25 mariuca_25 Buna ziua! Am 24 ani, o sora de 20 ani. Parintii mei nu au avut o casnicie prea fericita. Eu sunt casatorita, dar in divort, m-am intors la parintii mei acasa ... (vezi toată discuția)