avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Deschidere proces
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Deschidere proces

Buna ziua.
Pentru a deschide un proces impotriva societatii de asigurari Carpatica, obligatia de a face, ce am de facut?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: pop sorin , utilizator 20:13, 4 Ianuarie 2011
cel ce nu a fost despagubit de asigurare trebuie sa cheme in judecata doar firma de asigurare sau trebuie sa cheme in judecata si pe proprietarul auto in cauza?
daca nu il va chema pe proprietar in judecata, poate acesta fi chemat ulterior (de catre firma de asigurari sau de catre instanta)?

Dv degeaba chemati asiguratul in judecata pt ca el are asigurare RCA. Cu ajutorul unui avocat specializat pe daune din asigurari chemati in instanta asiguratorul ca sa plateasca daunele produse de asiguratul sau si cheltuielile de judecata.
Se poate cita asiguratul ca martor. Puteti actiona si fara avocat sau jurist insa soc.de asig. au avocati si juristi care stiu cum sa ''puna problema'' si tineti cont ca ei asta fac toata ziua de ani de zile .... daca aveti dreptate nu inseamna ca vi se va da dreptate in final .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am suferit un accident auto buniculmiti buniculmiti Intrebarea mea este urmatoarea: Masina mea a fost accidentata de un asigurat al unei firme.El mia dat RCA sa repar masina.Persoana mea este cu societatea ... (vezi toată discuția)
Am un proces cu carpatica asg buniculmiti buniculmiti In urma unui accident de circulatie cu un asigurat carpatica i-am dat in judecata in luna noiembrie 2009.La primele doua termene au gasit alte motive si au ... (vezi toată discuția)
Cu cine ma judec? didutzu didutzu Speta este urmatoarea: A (angajat la firma X) accidenteaza pe V. Firma X in calitate de proprietar al masinii are asigurare la o firma oarecare. In urma ... (vezi toată discuția)