Nu se poate pune problema angajarii unei persoane, pentru ca nu te poti baza pe nimeni pentru indeplinirea condiitiilor de ingrijire din contrat , si apoi la sfarsit (la proces) aceasta persoana,indiferent cine va fi ea, va putea fi "ajutata" sa depuna si marturie impotriva mea. Nu stii niciodata peste ce nebuni dai....si banul ,se pare, ca intoarce frate impotriva sorei :(:( . Parerea mea este ca ar fi o responsabilitate in plus,fara garantia succesului, adica ma voi lega la cap fara sa ma doara si poate ma voi adanci ,si mai mult in probleme. Va multumesc !
..........................................
..........Dar... referitor la intretinere, doamna, ea se poate face si prin angajarea unei persoane in acest sens, nu trrebuie neaparat facuta personal. Asta in sustinerea contractului de intretinere pe care il sustinea colega.
Eu cred ca problema se poate rezolva si cel care va intocmi contractul ar trebui sa va prezinte mai multe variante din care sa alegeti impreuna.
Sa eliminati uzufructul viager din contract ar fi un prim pas...altfel se poate aplica art. 845 C. Civ privind partea disponibila a bunurilor.
~ final discuție ~