avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurarea ma cheama sa ne antelegem fara proces
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurarea ma cheama sa ne antelegem fara proces

am avut un accident sunt parte vatamata am 18 zile de la iml am dat an judecata asigurarea si pe cel vinovat nu am avut nici o instanta avocatul meu a cerut 60000de ron acum asigurarea vrea sa facem o antelegere si nu stiu ce sa fac sa ma duc sau nu si de ce nu vrea sa mai continui procesul
la conciliere neaparat cu avocat care sa stie care sunt cerintele dvs. si dvs trebuie sa stiti ce doriti si daca sunyeti multumit. eu sunt intr-o situatie cu acelaesi zile de la IML, insa spitalizarea sau ingrijirile medicale pot fi mai multe- boli adiacente, complicatii, etc._ am 70 zile de ingrijiri medicale si.... merg in instanta. dureaza, suma e mai mare dar doresc sa se faca dreptate...=D>
Societatea asiguratoare va recunoaste o parte o parte din pretentiile dumneavoastra.

Daca sunteti multumit de suma de bani oferita , in sensul ca aceasta acopera prejudiciul cauzat de accidentul suferit, puteti accepta plata sumei de bani.
Altminteri,in cadrul acestui procesul va fi stabilita raspunderea civila delictuala , ce presupune administrarea unui probatoriu amplu,constituit din martori , inscrisuri,o expertiza tehnica mecanica, pentru e fi relevat prejudiciul , care trebuie sa fie direct, cert, actual, nereparat, si pentru a fi stabilita, totodata vinovatia.(art. 998-999 din Codul civil.)

In cazul in care mentiunile din hotararea judecatoresca nu sunt aduse la indeplinire in mod benevol, se va proceda la executarea silita.

Prezentati-va la negociere, pentru a afla pozitia societatii de asigurari.

Succes.;)
Ultima modificare: Miercuri, 5 Ianuarie 2011
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concilierea e acelasi lucru cu deschidera dosarului de dauna pentru vatamare corporala? gilcrist1977 gilcrist1977 am descis dosar de dauna pentru vatamare corporala si cineva mia zis de conciliere .ce este mai exact concilierea si cum se face (vezi toată discuția)
Accident danys23 danys23 tatal meu,a avut acum aproape o luna un accident,a lovit o femeie pe trecerea de pietoni,accidentul a fost unul mai usor ,nu a avut viteza mare,practic mai ... (vezi toată discuția)
Accident rutier scorpionu scorpionu Anul trecut am avut un accident rutier in care am suferit vatamari corporale,precizez ca accidentul nu s-a produs din vina mea.Problema mea este,cei de la ... (vezi toată discuția)