avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de invaliditate gradul trei
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de invaliditate gradul trei

buna tuturor ,sunt pensionara de boala in spania si in romania ,cand ma cheama la comisie in spania intodeauna ei trimit situatia mea si la casa de pensi din romania ,insa aici sistemul ie diferit fata de cel din romania
la ultimul control facut aici in spania am primit raspuns caci ma pot chema peste 5 ani pt o noua evaluare daca sunt bine sau mai rau(doamne fereste)
iar cei din romania imi cer certificate medicale in tot anul ,,,,,,si eu pana aici nu ma cheama nu am de unde sa le trimit .ce as putea face in cazul acesta?
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: nena1 , utilizator 14:32, 21 Ianuarie 2011
Buna
in sfarsit am gasit raspunsul la intrebarea pe care o aveam ,deci statele intre ele colaboreaza ,si mi s-a spus ca nicidecum casa de pensi din romania trebuia sa-mi ceara mie situatia medicala ,ie un formular E213 pe care il trimit ei ,
daca cineva se afla intr-o situatie asemanatoare ,sa stie cum merg treburile
o zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formular e 213 nena1 nena1 Buna tuturor situatia mea ie urmatoarea , -sunt pensionara de gradul trei atat in strainatate cat si in romania ,insa dupa legea din romania trebuie sa le ... (vezi toată discuția)
tribunal medic spania nena1 nena1 Buna ce as putea face ca romania sa recunoasca decizia luata de tribunalul medic din spania ,? sunt pensionara de boala de gradul trei atat in romania cat ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate sau/si indemnizatie de handicap? kaydas kaydas Am lucrat in Romania aproape 9 ani si acum am 47 de ani. In 2008 am avut un accident in care mi-am rupt cotul drept si mi-a fost inlocuit cu o proteza. Asta ... (vezi toată discuția)