avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Un chirias ce sfideaza legea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Un chirias ce sfideaza legea

Am o casa centrala, pe care au inciriat-o mama mea, care ulterior a decedat, unei persoane jurice care are activitate de croitorie. Casa fiind mai veche, chiriasul respectiv a adus unele modificari si imbunatatiri, dar s-a apucat si in locul unei vechi magazii din placaj a facut o a patra camera dim materiale osb in care as tras apa, lumina si gaze.
Desi l-am somat nu refuza sa renunte la constructie pe motivul ca si inainte era ceva construit iar el nu facut decat sa o imbunatateasca.
I-am spus ca fac plangere la primarie si mi-a zis ca din curte nu-si darama constructia.
Mentionez ca prin aceasta constructie auxiliara firma si-a extins activitatea.
multumesc anticipat
Carmen
Ii trimiteti o notificare apoi il dati in judecata pe obligatia de a face, mai exact sa darame constructia nelegala.
Chemati daca doriti si inspectoratul de stat in constructii care va aplica o amenda (dupa caz, ori dv. ori chiriasului) dupa notificare si cereti si despagubiri in instanta pe motiv ca ati putea fi tras la raspundere fara sa fiti vinovat. Plus sa va dea banii pe amenda inapoi. :P

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am construit o camera de 35 m2 (garsoniera)fara autorizatie de constructie 25mihai 25mihai Buna ziua, Am construit o casa fara autorizatie de contructie si fara nimic,acum 2 ani am turnat fundatia si am tras apa si canalul in ea si acum o luna am ... (vezi toată discuția)
Imi trebuie autorizatie? Andreea cip Andreea cip Buna ziua,va rog frumos daca stiti sa-mi raspundeti..tatal meu a facut un fel de magazie din placaj ( osb) pe structura metalica din popi prinse in suruburi si ... (vezi toată discuția)
Constructie atelier (service biciclete) pe un teren inchiriat de la primarie OliviuBogdan OliviuBogdan Buna ziua, o ruda care imi e apropiata detine un teren inchiriat de la primarie. Problema e cam asa. Casa la care apartine terenul respectiv a fost primita ... (vezi toată discuția)