Simplu a scris:
Dupa toate raspunsurile de pe forum, daca ar fii sa aleg un Avocat.... : Avocat Claudiu Lascoschi. raspunsurile lui : SIMPLU SI LA OBIECT
Multumesc tuturor.
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:
Daca este vorba de mostenire cele doua parari de mai sus sunt corecte.Insa, va trebui sa fiti asistat de avocat la instanta.
avocat Claudiu Lascoschi
Una din parerile de mai sus era a mea.
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:
Din nou sunt de acord cu Nico.
avocat Claudiu Lascoschi
Asta sun tot eu (
Nicoleta).
Altfel spus, e cel putin interesant modul in care ... indirect, imi apreciati raspunsurile chiar daca, direct, ati cam ridicat primul piatra :surrender:
Am in fata una din cartile care trateaza Partajul judiciar. Are vreo 327 de pagini. Prin exemplul cu 2x2 raportat la tabla inmultirii, care n-avea nimic ironic in el, am vrut doar sa sugerez cat e de greu sa sintetizezi pentru cineva, pe un forum, o procedura pe care, tu, asta care o practici, ai ajuns sa o desfasori "cu ochii inchisi". Si apoi te intrebi: De unde Dumnezeu as putea sa incep sa explic, daca omul intreaba mai intai ce e sulta?
Si apoi, ati gasit vreodata vreun chirurg care sa explice secunda cu secunda ce va face dupa ce va deschide pentru operatia stabilita pe baza simptomelor prezentate on-line? Si in avocatura e la fel.