avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort cu minor, drept de vizita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort cu minor, drept de vizita

Am divortat
Ultima modificare: Joi, 6 Ianuarie 2011
gambit, utilizator
Cel mai recent răspuns: gambit , utilizator 19:01, 7 Ianuarie 2011
Sunt de acord, majoritatea mamelor ingrijesc copiii, dar sunt familii in care lucrurile sunt iesite din tipar. Eram sub impresia ca fiecare caz se judeca in parte. In cazul meu, in caz ca mama nu are suficienta grija... nu-i ofera suficienta dragoste, il bruscheaza... ma simt indatorat fata de mine sa-l duc la un doctor, eventual sa cer o evaluare psihologica a mamei. Din punct de vedere legal am acest drept ca tata?
Ultima modificare: Joi, 6 Ianuarie 2011
gambit, utilizator
Ca sa solicitati evaluarea psihologica a mamei si pentru ca aceasta proba sa va fie si admisa,trebuie sa existe acte sau/si probe ca mama copilului are anumite tare psihice sau macar un comportament inadecvat raportat la cresterea si educarea minorului.
Cu privire la minor,in calitate de parinte,cu acordul celuilalt parinte ,il puteti duce la orice medic doriti.
Pe de alta parte,eu,cu tot respectul,cred ca disesnsiunile dintre parinti,restentimentele acestora ,nu trebuie sa impieteze asupra minorului
Minorii nu sunt "mingi" ,pe care parintii prin intermediul justititiei, sa si-i paseze de la unii la altii,in functie de problemele dintre ei.
Cu privire la cele doua evaluari ale mamei si copilului,despre care faceti vorbire ,instantele judecatoresti,daca nu sunt date si situatii care sa reclame administrarea unor astfel de probe,nu le vor admite.
pentru a solicita evaluarea unui lucru trebuie sa existe probe ca deja exista ceea ce punem la indoiala? [EDITAT - va rog sa nu mai faceti asemenea aprecieri si sa respectati regulamentul de postare]
Ultima modificare: Duminică, 9 Ianuarie 2011
ContSters20980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil mihaelamikimihaela mihaelamikimihaela incredintarea bebelusului de 10 luni cui ii ramane in caz de despartire a doi parinti necasatoriti? mamei sau tatalui?sunt impreuna de aproape 2ani,el e ... (vezi toată discuția)
Reincredintarea minorului ContSters221783 ContSters221783 sint divortata de 5 ani si copilul pe care il am mi-a fost incredintat prin sentinta judecatoreasca la vremea respectiva.In prezent fostul sot a introdus pe ... (vezi toată discuția)
Expertiza psihiatrica maria_luiza maria_luiza buna seara..as dori sa stiu in ce situatie poti cere expertiza psihiatrica in cadrul unui proces in care se cere stabilirea program vizitare minor de catre ... (vezi toată discuția)