avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Proces reabilitare la recidivisti
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Proces reabilitare la recidivisti

Buna ziua.Am ispasit 2 pedepse cu inhisoarea-abuz de incredere si inselaciune.M-am eliberat in anul 2003 decembrie.Am dreptul sa deschid proces de reabilitate pentru cazier judiciar?Se poate da la scoala de soferi cu condamnarile mele?Multzumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:38, 2 Aprilie 2008
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Esentiala intr-o atare speta este aprecierea instantei daca acea persoana chiar nu putea achita prejudiciul creat.
Daca avea posibilitatea materiala de a achita banii cererea urmeaza a fi respinsa.
Orice instanta poate sa ridice intrebarea : bani de avocat ati avut dar nu ati putut achita cheltuieliele de judecata.
avocat Claudiu Lascoschi

Yessss !!! Ai "pricipit" intrun final!!!!;)

De unde le scoti Claudiu? Spunea cineva, ceva de avocat???

Stii ce-mi place cel mai mult? Cum imi spui mie: Gabri !!!=D>
Sunt profesionist, Gabri.:)
Dar, am mai aratat ca sunt instante unde petentul nu are nicio sansa.
Nu vreau sa se inteleaga ca ma opun reabilitarii,insa, desi sunt considerat un avocat care incalceste lucrurie intr-un fel incredibil aleg calea cea mai simpla si cea mai sigura atunci cand aceasta exista.Ce e mare lucru sa achite niste cheltuieli si niste despagubiri si sa fie lucrurile simplificate.
Nu cred ca poti sa spui ,,nu".:)
avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare pentru permis auto iunie80ro iunie80ro In anul 2000 am suferit o condamnare de 3 ani pt infractiunea de tilharie,am executat doi ani si o luna din pedeapsa find eliberat conditionat.vreau sa dau de ... (vezi toată discuția)
Reabilitare judecatoreasca SuzyCat SuzyCat Buna ziua, as dori si eu sa stiu daca pentru mai multe fapte infractionale care apar in cazier trebuie facuta reabilitarea la tribunal separat pentru fiecare ... (vezi toată discuția)
Cand nu mai sunt considerat recidivist? a-andrei a-andrei Buna, in anul 2001(august) am fost arestat si ulterior dupa 5 luni de arest preventiv si procese am fost condamnat la 3 ani cu suspendarea pedepsei plus 5 ... (vezi toată discuția)