miliuta a scris:
Cind o sa ne schimbam acea mentalitate Romania va fi pe drumul cel bun ,si vom fi europeni cu drepturi depline .
Doamna,
va bateti gura de pomana.... Am citit mesajele dvs. si cred ca ce e important e sa gasiti un avocat care sa va ajute sa rezolvati problema care va framanta. Restul e vorba degeaba si va spun si de ce...In mintea romanului de ieri si de azi
avocatul este scump dar este acel om care
stie tot,
rezolva tot, e destept si mai ales
e competent. Si asa si este pana la proba contrarie. In viata de zi cu zi nu avem cum sa ne dam seama ca realitatea nu e mereu asta. Ca in oricare alte profesii si in domeniul asta exista incompetenta si lipsa de corectitudine numai ca omul simplu nu intelege asta pentru ca pentru el cuvantul
avocat reprezinta altceva. Nu sunt avocat insa de vreo 2 ani de cand intru pe site-ul asta am avut suficiente ocazii sa citesc opinii avocatesti care m-au impresionat prin profesionalism dar si mesaje ale unor persoane care mai aveau nevoie de un pic de studiu inainte de a se lansa in afirmatii. As spune deci ca tipul asta de comunicare directa ofera interesante perspective in ceea ce priveste competentele profesionale.
Mult succes in rezolvarea problemei dvs.