miliuta a scris:
Buna ziua .Am incheiat divortul ,prin renuntarea la pretentiile pe care le avea nefiind bazate pe nici un fundament real .Dar am ramas cu partajul asupra bunurilor existente cu adevarat .Desi am platit 1500 de euro pentru acest lucru (pare de necrezut )pentru ca, un bun profesional si-ar fi dat seama de la inceput ca este o cacialma si nu m-ar fi jecmanit asa . Dar ,sa presupunem ca vreau sa uit acest lucru si ceea ce am pierdut ,am piedut va rog daca poate sa-mi spuna cineva dar fara sa ne mai invirtim pe dupa deget cu sofisticate cai avocatesti care de fapt se reduc tot la ceea ce stim de cind ,,ii lumea "cum se spune.Deci as dori sa stiu daca acest partaj se poate face acum pe cale amiabila ,si in acest fel sa nu mai fie nevoie sa platesc alte taxe ,caci am platit cu virf si indesat pentru ceea ce nu trebuia ,daca as fi gasit persoana si profesionalul cu". frica lui dumnezeu,,De ce in Romania mereu trebuie sa ne legam de acest lucru pentru a face ceva de care sa nu ne fie rusine?Va multumesc
Da puteti face partajul si pe cale amiabila. Mergeti la un Notar Public cu Fostul sot si incheieati un cact din care sa rezulte partajul bunurilor comune dobandite in timpul casatoriei si apoi este OK...