Buna ziua.
Am nevie de ajutorul vostru la urmatoarea problema.
Mama mea are 53 ani. S-a angajat dupa 5 ani de inactivitate si a muncit doar 5 luni. Se va inchide puctul de lucru si ea ramane iar fara servici. A vorbit cu administratorul societatii sa o lase angajata pe statul de plata si-si va plati darile catre stat singura.
Ea nu are nici varsta si nici vechimea necesara pensionarii.
Intrebarile mele?
1. Cat timp trebuie sa cotizeze pentru a beneficia de somaj? - eu am citit ca 12 luni. Corect?
2. Cat timp i se va acorda ajutorul de somaj?
Legea spune asa "Art. 39. - (1) Indemnizatia de somaj se acorda somerilor prevazuti la art. 17 alin. (1), pe perioade stabilite diferentiat, in functie de stagiul de cotizare, dupa cum urmeaza:
a) 6 luni, pentru persoanele cu un stagiu de cotizare de cel putin un an;
b) 9 luni, pentru persoanele cu un stagiu de cotizare de cel putin 5 ani;
c) 12 luni, pentru persoanele cu un stagiu de cotizare mai mare de 10 ani. "
La care stagiu de cotizare se refera? La total vechime in munca sau la ultimul timp lucrat?
Sper ca m-am facut inteleasa. Daca aveti nelamuriri va raspund imediat.
In speranta ca ma poate lumina cineva, va multumesc anticipat.
Sunt unicul angajat al propriei mele firme (in asociatie cu sotul meu) si vreau sa o declar inactiva, avand in vedere ultimele "evenimente" si faptul ca oricum veniturile erau mult mai mici decat cheltuielile (care erau in principal cu salariul). Pt. a declara firma inactiva trebuie in primul rand sa inchei contractul de munca, nu-i asa? Intrebarea mea ar fi urmatoarea: incheierea CIM cu acordul partilor imi da dreptul de a intra in somaj? Sau, care ar fi solutia de a incheia CIM pentru a beneficia de somaj? Va multumesc mult anticipat pentru lamuririle pe care sper sa le primesc.:(
In completare la tot ce s-a scris anterior, se poate intra in somnaj daca indepliniti conditiile (recititi topicul) si numai daca contractul de incheie din motive care nu tin de persoana salariatului, respectiv art 65 din Codul Muncii.
incetarea contractului cu acordul partilor (art 55 lit b) sau prin demisia angajatului (art 79) nu dau dreptul la somaj.