avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... nu imi da dreptul sa imi recunosc coilul
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

nu imi da dreptul sa imi recunosc coilul

nu am nici un act cu persoana cu care am copilul#-o ,ea a nascut pe 4 -01-2011 , nu ma lasa sa imi recunosc copilul si sa-l pot vedea .Problema este ca nici bani nu mai am sa o dau in judecata.Va rog ajutati-ma,va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:52, 9 Ianuarie 2011
testul ADN este scump si durabil....dar daca sunteti convins ca sunteti tatal copilului si vreti sa-i deveniti un tata de care sa fie ulterior mandru si nicidecum unul agresiv si superior, atunci merita!
De meritat, merita, dar daca nu are bani cum va face testul ADN?
Aici poate fi cea mai mare problema...
Oricum partea buna ar fi aceea ca mama minorului va suporta cheltuielile de judecata daca tatal va obtine castig de cauza si isi va putea recupera ulterior toate cheltuielile.
Cred ca s-ar merita sa avanseze banii si apoi sa ii recupereze...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoastere copil kmytza_84 kmytza_84 Buna ziua, Am un vecin mai amarat de la tara care are o problema destul de delicata. Concubina lui a plecat din tara in urma cu un an (nu mai stie nimic de ... (vezi toată discuția)
Paternitate mie dor de copilul meu mie dor de copilul meu am fost impreuna cu cineva o perioada de timp si sa nascut un copil acum 2 luni .intre timp inainte de a se naste copilul eu cu ea ne am certat iar ea si ... (vezi toată discuția)
Paternitate - declaratie de recunoastere minor, refuz de punere in aplicare la starea civila Roman85 Roman85 Doamnelor si Domnilor avocati va supun atentiei urmatorul caz la care astept un raspuns Am fost la notariat am dat declaratie de ... (vezi toată discuția)