avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar penal; numere provizorii expirate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar penal; numere provizorii expirate

buna...ma numesc Gabriel si am plecat si eu tot la fel cu masina altcuiva si m-a oprit politia.Am avut numerele provizorii expirate cu 4 zile in urma dar nu am stiut nici eu nici proprietarul masinii k atunci cand si-a luat numerede nu i-a dat certificatul acela de circulare provizorie si a mai fos o treaba!!! el si-a scos asigurarea pe 28 sau 29 noembrie si numerele pe 7 decembrie si nu i le-a dat valabile 30 de zile ci i le-a dat pana pe 28 decembrie cat a fost asigurarea.Akolo cand mi-au facut dosar penal mi s-a dat dovada de circulare pe 15 zile si aqm am primit de la serviciur politie akasa un document in care mi se spunea k nu dupa aceste 15 zile nu mai pot prelungi dovada pana la solutionarea dosarului penal.Ce se poate intampla??ma va trimite in tribunal sau va fi doar o amenda administrativa??
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 00:58, 17 Ianuarie 2011
ink 2 intrebari si gata.1.Exista ghinionul de face puscarie? 2.Dar dak va fi amenda penal va fi inserata in fisa de cazier si dupa cat timp se va sterge din cazier?
Interventie moderator

Am rugamintea sa cititi regulamentul de postare in Forum si sa nu mai deschideti alte discutii. Aici puteti citi regulamentul:
www.avocatnet.ro/content/tag...

Am sters doua discutii si voi bloca acest topic. Daca mai aveti intrebari, si am remarcat ca mai aveti, continuati in topicul care a ramas deschis.
www.avocatnet.ro/content/for...

Succes! :)

Gabriela Pintea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal; numere provizorii expirate Gabriel231 Gabriel231 spuneti-mi si mie daca exista ghinionul de a face puscarie?iar daca mi se va solutiona o amenda penala dupa cat timp se va sterge din cazier??? va rog mult ... (vezi toată discuția)
Am si eu o problema. amenda sau inchisoare cu suspendare. permis retinut. bibivl08 bibivl08 ... Lucrurile stau in felul urmator: Am cumparat o masina din timisoara , masina avea numere rosii expirate, totusi pentru ca pretul era convenabil am ... (vezi toată discuția)
Mi s-a intocmit dosar penal pentru tractiunea unei remorci cu numar temporar expirat ion33 ion33 buna ziua, acum cateva zile am fost oprit de politie pt ca conduceam masina personala tractand o remorca neintregistrata pe care am pus un numar temporar ... (vezi toată discuția)