A, si fata de solutiile diferite: am avut 3 dosare (somatii de plata) la complete diferite. Somatii identice, numai ca partile erau diferite. Am castigat 2 si am pierdut 1. :tooth:
Pai tu crezi ca se trece in contract garantia asta? Eu una ma indoiesc, ramane mai mult o intelegere verbala, iar clientul o accepta pentru ca ii place sa o auda, ce mai conteaza ca nu e scrisa...
E clar ca nu o scrie... dar am dat exemplul extrem...
Oricum, daca merg la medic si-mi promite ca ma trateaza de raceala sau de cancer, indicat e sa am si in contractul dintre noi... Or daca nu am e si lipsa mea de diligenta.
E chiar o incercare pe care sa i-o faci avocatului: daca garantezi de ce nu dai scris?
Daca poate demonstra acea clauza, atunci poate fi tras la raspundere avocatul... Pentru inselaciune (ti-am dat bani pentru ceva si nu mi-ai facut), caci se poate arata ca eu am incheiat contract cu acel avocat tocmai pentru promisiunea de garantie a rezultatului... Iar e mi-a promis ilegal. Numai sa-mi ia banii.
Macar disciplinar ar trebui...
Nu stiu exact de merge inselaciune, dar merge sigura ceva pe penal, spun si eu ca JH acum, gasim ceva...
Poate neglijenta in serviciu, desi asta pare fortat. Poate intra un penalist pe-aici si ne da o parere.