Buna ziua,problema mea este in felul urmator;In data de 10-01-2011,am primit prim posta o scrisoare de cercetare disciplinara cu data emiterii de 06-01-2011,in care scrie sa ma prezint la sediul firmei pentru absentarea nemotivata ,si incalcarea consemnului general al postului.Problema survine din pricina ca eu mi-am dat demisia pe data de 09-12-2010 prin incetarea CIM art 55 b. fara preaviz....Eu unul nu inteleg aceasta cercetare disciplinara,?daca eu am terminat cu firma aceasta si mi-am dat demisia de comun acord? este legala?,ce pot sa-mi faca daca eu nu mai lucrez la ei?Trebuie sa ma mai prezint la aceasta cercetare?Mi se pare o prostie...X-(Cartea de munca ink nu mi-am luat-o de la ei pentru ca mi-au spus ca trebuie sa astept vina de la ITM?Astept raspunsurile dumneavoastra!Va multumesc!
Multumesc frumos,asa o sa procedez,tocmai de asta imi este si mie ,sa nu ma trezesc peste cateva luni ca iar este ceva in neregula... etc.Dar ma gandesc ca nu au ce decizie de concediere sa-mi dea, daca chiar eu mi-am dat demisia.......:((
:">...sau gresesc..?