avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cercetare disciplinara prealabila
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cercetare disciplinara prealabila

Buna ziua,problema mea este in felul urmator;In data de 10-01-2011,am primit prim posta o scrisoare de cercetare disciplinara cu data emiterii de 06-01-2011,in care scrie sa ma prezint la sediul firmei pentru absentarea nemotivata ,si incalcarea consemnului general al postului.Problema survine din pricina ca eu mi-am dat demisia pe data de 09-12-2010 prin incetarea CIM art 55 b. fara preaviz....Eu unul nu inteleg aceasta cercetare disciplinara,?daca eu am terminat cu firma aceasta si mi-am dat demisia de comun acord? este legala?,ce pot sa-mi faca daca eu nu mai lucrez la ei?Trebuie sa ma mai prezint la aceasta cercetare?Mi se pare o prostie...X-(Cartea de munca ink nu mi-am luat-o de la ei pentru ca mi-au spus ca trebuie sa astept vina de la ITM?Astept raspunsurile dumneavoastra!Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 11 Ianuarie 2011
virgilvwu, utilizator
Cel mai recent răspuns: virgilvwu , utilizator 20:45, 12 Ianuarie 2011
Multumesc frumos,asa o sa procedez,tocmai de asta imi este si mie ,sa nu ma trezesc peste cateva luni ca iar este ceva in neregula... etc.Dar ma gandesc ca nu au ce decizie de concediere sa-mi dea, daca chiar eu mi-am dat demisia.......:((
:">...sau gresesc..?
Scuze am vrut sa zic DECIZIA DE INCETARE CIM , nu de concediere.
Ultima modificare: Miercuri, 12 Ianuarie 2011
adelaida_07, utilizator
Am inteles,asa o sa fac,multumesc inca odata,o sa va spun maine ce am facut!La revedere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctiuni pentru o absenta nemotivata alex68 alex68 Buna seara, Va rog mult, ajutati-ma cu un raspuns la o problema un pic cam ciudata. In ipoteza in care lipsesc o zi de la serviciu (am facut cerere de ... (vezi toată discuția)
Cerere de lichidare la zi neacceptata simona.elisa simona.elisa buna ziua, am o salariata care a dat sefului cerere de lichidare la zi , seful nu a acceptat o si a scris pe ea\" se aproba cu preaviz de 15 zile\". ... (vezi toată discuția)
Concediere pentru absente nemotivate aijin aijin Buna ziua. Am urmatrul caz: angajatul a depus cerere de incetare raporturi de munca pe data de 17.07. Nu a mai venit in perioada de preaviz. Am realizat ... (vezi toată discuția)