avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită imposibilitate de plata - 4 credite...
Discuție deschisă în Executare silită

imposibilitate de plata - 4 credite...

am 4 credite pe care nu le mai pot achita din motiv ca salariul meu si a sotului a fost injumatatit.nu vreau sa ma eschivez de la plata ,dar acum sunt in imposibilitatea de a achita. Bancile mi-au cesionat creditele catre firme de recuperari.Bunuri nu am decat o casuta la tara dar detin doar3/4 din ea. Vreau sa va intreb prima procedura este sa-mi puna propriere pe salariul sau ma poate executa silit? Creditele sunt de nevoi personale si am girat cu salariile a,atunci fiind destul de ,,consistent", acum.....Daca imobilul nu este in intregime al meu ,ma poate executa silit?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: stelian67 , utilizator 15:34, 18 Ianuarie 2011
"dar detin doar3/4 din ea" A DEȚÍNE dețín tranz. 1) (bunuri materiale) A avea în posesie; a stăpâni; a poseda. 2) (premii, recorduri, posturi etc.) A avea în stăpânire (în mod legitim sau ca rezultat al unui efort).
1). nu spune userul ca este nepartajat
2). dupa aplel sentinta este executorie fiind titlu executoriu
3). contestatia la executare nu suspenda executarea
4). legea micii reforme in justitie a intrat intradevar in vigoare la sfirsitul anului 2010 iar prima postare a userului este in 11 ianuarie 2011
Asa ca nu prea aveti motive sa fiti atit de scandalizata mai ales ca nu v-am acuzat de nimic decit ca am avut o alta parere decit dvs ,interzice acest lucru regulamentul? sau aveti o problema cu restul postarilor mele la raspunsurile dvs intru-n alt topic deschis de mine?
Mai mult vreau sa va spun ca am avut o cauza (in calitate de reclamant) cu fond apel si recurs iar dupa 5 luni aveam titlul iar sentinta era executata la momentul judecarii recursului desi se ceruse suspendarea executarii atit in cadrul contestatiei la executare cit si in cadrul recursului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdere apartament mioaranoni mioaranoni Sunt proprietarul unui apartament, impreuna cu fosta sotie. Deoarece mi-am pierdut locul de munca si aveam 4 credite la 4 banci, am intarziat 6 luni cu ratele ... (vezi toată discuția)
Executarea unui imobil care este gajat la banca! bond29500 bond29500 Am imprumutat o ruda cu o suma de bani prin act notarial facut intre mine si el ,el garantand imprumutul cu toate bunurile mobile si imobile.Mentionez ca el ... (vezi toată discuția)
Contract de împrumut 84mry 84mry Am făcut un contract de împrumut autentificat la notar și nu am putut Restitui împrumutul prin care este girat cu imobil. S-a făcut contestație ... (vezi toată discuția)