avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Parcarea in dreptul unui garaj/curti pe timpul noptii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Parcarea in dreptul unui garaj/curti pe timpul noptii

Stau la curte si de fiecare data cand vin seara acasa nu pot sa imi bag masina in curte pentru ca este parcata o alta masina in dreptul portii. Ce pot sa fac? exista vreo lege care sa interzica parcarea in dreptul garajului pe timpul noptii? din cate stiu dupa ora 8 seara este interzis blocarea accesului in curte? Va rog daca stiti legea spuneti-mi si mie si ce pot face????X-(
Cel mai recent răspuns: angeltried , utilizator 04:45, 7 August 2018
E discutabil, stationarea in dreptul cailor de acces se refera in dreptul cailor de acces al altora, nu al celui ce stationeaza...
In plus, omul parcheaza exact pe calea de acces, atat a sa, dar si a altora.
ASta inseamna in primul rand ca el nu se afla pe drumul public, ci pe drum privat iar acolo se stabilesc alte reguli in functie de vointa proprietarilor, nu se aplica apriori regulile de pe drumurile publice.
Cu alte cuvinte, ar putea sa nu fie sanctionat de politia rutiera si, chiar daca se intampla, are sanse mari sa conteste procesul-verbal.
sechestru de persoane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regulament pentru aplicarea oug 195/2002, art. 143, litera d): adonys adonys HG 1391/2006 Regulament pentru aplicarea OUG 195/2002, art. 143, litera d: \"Se interzice stationarea voluntara a vehiculelor: d) in dreptul cailor de ... (vezi toată discuția)
Distanta minima de parcare in fata garajului xpire xpire Stie cineva daca este mentionata pe undeva distanta minima de parcare in fata unui garaj. Problema este urmatoarea, un vecin binevoitor parcheaza in mod ... (vezi toată discuția)
Se sanctioneaza stationarea in fata unui garaj ? Pilu Pilu Buna seara, as avea rugamintea daca ma poate ajuta cineva ca am cautat de m-am zapacit - atat in OUG 195/2002, cat si in Regulamentul de aplicare - si nu am ... (vezi toată discuția)