avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acte primire asociati intrun SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acte primire asociati intrun SRL

Buna ziua.Va rog spuneti-mi si mie ce acte trebuie pentru a primi intrun SRL inca doi asociati.Acum la momentul acesta SRL este cu asociat unic.Unul dintre viitori asociati este cetatean strain.Ce acte trebuie depuse si ce demersuri trebuie facute.Va multumesc anticipat.Cu stima
Dupa primirea asociatilor poate ramane administrator cel cu 0,5% sau poate numi 2 administratori?Si in cazul in care nu vrea nici unul sa fie administrator se poate angaja din afara un administrator care nu este asociat?va multumesc tuturor care mi au rasp si celor care imi va mai rasp cu stima
Poate ramane administrator. Totodata poate fi numit si un altul sau chiar mai multi administratori. Administratorii pot fi asociati sau neasociati si isi pot exercita puterile impreuna sau separat.
Ultima modificare: Joi, 3 Aprilie 2008
romascanu, moderator
va multumesc
Calitatea de asociat a unei societati este diferita de calitatea de administrator.
Administratorul poate fi numit din afara actionariatului firmei,fara ca acesta sa aiba si calitatea de asociat/actionar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugare asociati la o firma daniel_firma daniel_firma Buna ziua, As dori sa stiu care ar fi pasii adaugarii a 2 asociati la o firma cu unic asociat ? Rezultatul final ar fi ca toti asociati sa fie ... (vezi toată discuția)
Schimbare actionari sa caprice caprice Buna ziua, intr-o societate comerciala pe actiuni cu 2 actionari, se doreste inlocuirea actinarilor cu alri 2.. Care este procedura, sau documentele care ... (vezi toată discuția)
Modificare date societate mtibi91 mtibi91 Buna ziua! Tatal meu este asociat unic pe o societate si co cota parte in alte doua societati. Pe acea societate pe care este asociat unic, doreste sa se ... (vezi toată discuția)