avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort de comun acord problema domiciliu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort de comun acord problema domiciliu

Buna ziua , vreau sa intreb daca este obligatoriu ca procedura de divort sa aiba loc in acelasi judet , oras unde au partile domiciliul . In cazul de fata domiciliul din buletin este la 300 km distanta si presupune cheltuieli , am schimbat orasul dar nu am schimbat si domiciliul in buletin. Este valabil pentru ambii soti acelasi domiciliu la 300 km distanta de orasul in care locuim acum. Celelalte conditii pentru divortul de comun acord sunt indeplinite , casatoria este mai veche de 1 an , nu sunt copii, nu sunt bunuri imobile , ambii soti doresc divortul de comun acord. Astept raspunsul Dumneavoastra si va multumesc
Cel mai recent răspuns: Sharpshooter , utilizator 11:11, 14 Ianuarie 2011
buletine original si copie, certificate nastere original si copie, certificat de casatorie in original, veti completa o cerere de divort, veti achita si ceva taxe care difera de la primarie la primarie.
peste 30 zile va veti prezenta din nou impreuna pt a da o declaratie ca staruiti sa divortati si nu v-ati razgandit.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort rapid mircea1313 mircea1313 Am auzit că s-a dat o lege prin care, dacă părţile sunt de comun acord căsătoria se poate desface la primărie în 24 de ore. Este adevărat ? Există ... (vezi toată discuția)
Divort liliana v liliana v cum se face divortul la primarie sau la notar? ce acte sunt necesare? cum se face cererea la primarie sau la notar? (vezi toată discuția)
Unde sa divortez amiabil ? utiliyator utiliyator domiciliez in orasul X dar m am casatorit in orasul Y . Pot divorta amiabil in orasul Y ? sau, numai la un notar din orasul unde domiciliez? Cum se poate evita ... (vezi toată discuția)