buna ziua
am o intrebare daca pote cineva sa ma ajute
vreau sa vand o masina si viitorul proprietar imi cere sa ii fac o procura notariala inainte sa facem contractul de vanzare cumparare ca sa pota iesi cu masina din tara pentru 2 zile dupa care se intoarce si inmatriculeaza masina pe numele lui adica schimba talon etc intrebarea mea este daca este ok ?
imi cer scuze ca nu am fost explicit de la inceput
el imi spunea sa ii fac procura notariala dupa care contractul de vanzare cumparare cu toate actele aferente finante primarie radiere tot pt ca el spune ca nu poate merge in ukraina la, sky fara procura si cum specificam anterior nu are timp numai dupa ce se intoarce sa proceseze actele
Cu alte cuvinte el plateste masina facem toate actele de vanzare cumparare pt ca eu plec in aceeasi perioada din tara si nu pot sa ma intorc decat peste 6 luni in concediu
dar daca poate sa plece cu contractul de vanzare cumparare cum spuneti DVS e mult mai simplu
dupa ce aveti stampila de radiere de la financiar pe fisa de inmatriculare.. ii puteti da toate actele si gata, nu mai aveti nicio raspundere unul fata de celalalt.
veti pastra un ex din contractul de vanzare si un ex al certificatului de radiere
Acte masina...
cristins
am cumparat o masina cu nr de calarasi..iar in talon apare numele proprietarului...iar actul de vanzare cumparare sa facut intre mine cumparator si o alta ... (vezi toată discuția)