avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... acte false
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

acte false

Ma numesc [EDITAT],si sunt din Bihor
Buna ziua.Am o legitimatie de politie falsificata,editata in diferite programe.
Daca o port la mine,dar nu ma legitimiez,nu produc efecte juridice,pot fi acuzat de ceva?
Ultima modificare: Duminică, 16 Ianuarie 2011
ContSters20980, utilizator
smecheru000 a scris:
Ca sa zic adevarul,merg in locuri unde sunt oameni care vand produse furate,camere video etc,si le confisc.merg din oras in oras.

Altfel spus: nu m-am inselat in privinta dv.
Deci, daca aceasta e ocupatia dv politistii stiu (se deduce din ceea ce ati scris)… Ca atare e posibil sa va mai opreasca din cand in cand si sa va pipaie… Daca va place…

Si mai apoi, smecheru000 a scris:
Odata ma prins politia,iar eu am luat legitimatia si am mestecato si inghitito.

Ati mestecat si inghitit o legitimatie de politist, fie aceasta chiar falsa?! :spam:

Cred ca ati vazut prea multe filme proaste…
Dvs ,aveti "experienta",o tot folositi,o lasati sa cada intamplator,cand apare un fltru de circulatie sau la un control de rutina,o lasati sa se vada putin din portmoneu.
Cunosc cum se foloseste.Va vava prinde si acolo unde veti merge,nu veti mai putea "sa va dati mare"
Cat nu este prea tarziu,opriti-va,pentru ca se pare ca aceasta,dupa declaratiile dvs este folosita in scop de furt si talharie si deci uzurparea de calitati oficiale,va fi doarun mic"mizilic"
trope_doi a scris:

smecheru000 a scris:
Ca sa zic adevarul,merg in locuri unde sunt oameni care vand produse furate,camere video etc,si le confisc.merg din oras in oras.

Altfel spus: nu m-am inselat in privinta dv.
Deci, daca aceasta e ocupatia dv politistii stiu (se deduce din ceea ce ati scris)… Ca atare e posibil sa va mai opreasca din cand in cand si sa va pipaie… Daca va place…

Si mai apoi, smecheru000 a scris:
Odata ma prins politia,iar eu am luat legitimatia si am mestecato si inghitito.

Ati mestecat si inghitit o legitimatie de politist, fie aceasta chiar falsa?! :spam:

Cred ca ati vazut prea multe filme proaste…

E facuta cum trebuie,.nu trebuie sa ma crezi tu,ca am inghitito.
E facut din hartie biodegradabila usor,care in contact cu apa se decoloreaza si se inmoaie foarte tare.

[EDITAT]
Ultima modificare: Vineri, 14 Ianuarie 2011
r.gabi a scris:

Dvs ,aveti "experienta",o tot folositi,o lasati sa cada intamplator,cand apare un fltru de circulatie sau la un control de rutina,o lasati sa se vada putin din portmoneu.
Cunosc cum se foloseste.Va vava prinde si acolo unde veti merge,nu veti mai putea "sa va dati mare"
Cat nu este prea tarziu,opriti-va,pentru ca se pare ca aceasta,dupa declaratiile dvs este folosita in scop de furt si talharie si deci uzurparea de calitati oficiale,va fi doarun mic"mizilic"

Va fi greu de demonstrat,o infractiune,pentru ca acestia actionaeaza singuri,si fata de o singura persoana,fara a avea martori.

[EDITAT]
smecherul000 a scris:

E facuta cum trebuie,.nu trebuie sa ma crezi tu,ca am inghitito.
E facut din hartie biodegradabila usor,care in contact cu apa se decoloreaza si se inmoaie foarte tare.
[EDITAT]

Eu te cred,pentru ca stiu cum procedati cind sunteti prinsi ( in lat).Ai grija ca ( latul) se poate stringe,cind nu te astepti.Cit despre hirtia din care este facuta falsa legitimatie posibil sa fie cum spui,dar (vopselele..scuze;)... tusurile,iti vor face o gaura in stomac de toata frumusetea.
Riscurile meseriei,nu-i asa?
[EDITAT]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adevarul despre politie si hotii de apartamente... studenta9 studenta9 Din cate inteleg hotii de apartamente sunt cei mai vanati hoti de catre politie, deoarece ajunsi in casa daca se intalnesc cu locatarul pot comite ... (vezi toată discuția)
Control de rutina / filtru de politie; arme albe annamariacir annamariacir Buna ziua. Imi cer scuze daca s-au mai pus aceste probleme dar imi este aproape imposibil sa caut prin miile de discutii :) Prima mea intrebare este daca ... (vezi toată discuția)
Prins sub influenta canabisului eduard47 eduard47 Buna ziua, am un prieten, care a plecat spre un concert la care eram eu fotograf, a plecat de la el de acasa cu inca 3 persoane in masina, au ajuns la concert ... (vezi toată discuția)