avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Solutionare gresita.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Solutionare gresita.

De la locul de munca au disparut niste obiecte.Am decizie de gestiune comuna .Nu s-a facut expertiza pt stabilirea prejudiciului,totusi am primt solutionare ca fiind eu de vina.Nu inteleg ce s-a intamplat.Care poate fi cauza acestei solutionari?Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat ii multumesc anticipat.Sunt disperata ca voi fi pusa sa platesc ceva ce n-am facut.Am fost data in judecata pentru raspundere in actiune patrimoniala.Va rog sa-mi scuzati stangacia in exprimarea juridica dar nu sunt de specialitate si nu am avut legatura cu astfel de probleme.Multumesc inca o data.
Cel mai recent răspuns: oanac. , utilizator 21:15, 16 Ianuarie 2011
Formulati recurs in termenul prevazut de lege si criticati hotararea ca fiind nelegala si netemeinica.
Invocati faptul ca gestiunea a fost comunca si ca nu se poate determina măsura în care fiecare a contribuit la producerea pagubei, astfel incat instanta de fond a stabilit nelegal ca dvs sunteti persoana care a prejudiciat pe angajator.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gestiunea mihcr mihcr Daca nu am semnat o primire in gestiune ni se pot face opriri pe eventualele lipsuri? Noi avem o gestiune in comun si se pare ca la un anumit timp mai dispare ... (vezi toată discuția)
Stabilire sarcini pentru salariati cu gestiune tyadaria tyadaria Buna seara! angajatorul meu (restaurant/alimentatie publica) mi-a solicitat (eu fiind inspector RUAI) sa introduc in fisele de post atributii privind ... (vezi toată discuția)
Contract pe termen limitat torokaty torokaty Fata mea este angajat la un magazin mixt cu contract pe o perioada de 3 luni.In decursul acestei 3 luni ea a fost mutat in 2 magazine, la efectuarea ... (vezi toată discuția)