De la locul de munca au disparut niste obiecte.Am decizie de gestiune comuna .Nu s-a facut expertiza pt stabilirea prejudiciului,totusi am primt solutionare ca fiind eu de vina.Nu inteleg ce s-a intamplat.Care poate fi cauza acestei solutionari?Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat ii multumesc anticipat.Sunt disperata ca voi fi pusa sa platesc ceva ce n-am facut.Am fost data in judecata pentru raspundere in actiune patrimoniala.Va rog sa-mi scuzati stangacia in exprimarea juridica dar nu sunt de specialitate si nu am avut legatura cu astfel de probleme.Multumesc inca o data.
Formulati recurs in termenul prevazut de lege si criticati hotararea ca fiind nelegala si netemeinica.
Invocati faptul ca gestiunea a fost comunca si ca nu se poate determina măsura în care fiecare a contribuit la producerea pagubei, astfel incat instanta de fond a stabilit nelegal ca dvs sunteti persoana care a prejudiciat pe angajator.
Gestiunea
mihcr
Daca nu am semnat o primire in gestiune ni se pot face opriri pe eventualele lipsuri? Noi avem o gestiune in comun si se pare ca la un anumit timp mai dispare ... (vezi toată discuția)