avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor Avocatnet 2008: Avocat in blugi
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

Avocatnet 2008: Avocat in blugi

Pentru ca este duminica si tocmai am primit o stire de la legalnet, simt nevoia unei divagatii.
Cum trebuie sa se imbrace un avocat? Am vazut avocati in: blugi, costume, culori tipatoare etc.
Cum priveste clientul avocatul imbracat in blugi?
Ultima modificare: Marți, 25 Decembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: ContSters290615 , utilizator 21:44, 16 Mai 2013
AndreiT a scris:

Stimate colege (si colegi...cred...in fine) pentru a stinge disensiunile create ref. aceasta..ahem..speta va propun urmatoarea tinuta pentru instanta [ link extern ]
=D>

"Am zis"

Yesssssss !!!!
Si eu sunt de acord!!!:)
ne_nicku a scris:

Mai Andrei, nu instiga....:D
Ca cine stie ce fel de oameni citeste p' aci....

Pai, sper ca citeste felu' care imi va inviora o dimineata obositoare in instanta.
Imagineaza-ti:
Termen, astepti procurorul, nu ai loc pe banca, gasesti loc in sfarsit langa un participant cam asudat, tu iti studiezi dosarelul si mai insemnezi una doua chestii si el te tine de vorba ref. faptul ca i-a fatat papagalul samd.
La un moment dat, intra in sala, o persoana in fata careia cu totii se apleaca, si spre propria-i mirare cu totii ii saruta mana in calitate de d/na Prezident.
Se striga un dosar, si ghiciti cine zbiara ca raspunde pentru X, cu adagiul "reprezentat prin avocat". D/na Prezident :))

In timp ce dispune amenda, presedintele de complet se intreaba daca nu cumva e la camera ascunsa. :D
Vai, ar fi superb!!
Nu inteleg, prin ce se diferentiaza atat de mult roba unui avocat de cea a unui jude? Serios, chiar e diferenta semnificativa?
Inseamna ca-s rau cu pluta, sa fac atata instanta si sa fiu asa dusa cu pluta...

Mie mi s-au parut intotdeauna la fel, doar chestiunile alea de la gat mai difereau pe la instantele superioare, dar cum nu se preciza instanta mai sus, trag cooncluzia ca pentru tine, Andrei, diferenta e mult mai mare decat atat...

:sticktongue:
La judecatori culoarea baveticii (cea de la gat) diferentiaza instanta la care activeaza: la judecatorii e albă, la tribunale rosie, iar la curtile de apel mov.
Modelul de roba difera la magistrati fata de avocati; croiala la a lor e mai simpla(mai aproape de corp) si are doua insertii, dintr-un material lucios, verticale, de-a lungul ei. Puls ca nu are aplicat nimic pe umar.
Lasa Liliana ca fac eu poza! :P
Sa se vada exact la ce ma refer si ce imagine am in minte.

Alte discuții în legătură

Roba - accesoriu facultativ sau obligatoriu ? ContSters119945 ContSters119945 Sa raspund la intrebarea din titlul acestui subiect, obligatoriu in mod clar! Am cunoscut multi avocati cu experienta care, practic, refuzau sa poarte robele ... (vezi toată discuția)
Bacalaureat tinuta budiulmariabeatrice budiulmariabeatrice Buna ziua!Examenul de bacalaureat cere prin lege tinuta obligatorie astfel examinatorii fiind indreptatiti sa excluda din examen elevi imbracati neadecvat sau ... (vezi toată discuția)
Roba avocat lori2007 lori2007 Buna seara! Imi puteti spune, va rog, de unde pot achizitiona roba si care ar fi costul aproximativ al acesteia? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)