avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Am castigat un proces de lovire din postura de parte vatamata. Cel care m-a lovit a primit 6 luni de inchisoare cu suspendare si o amenda civila de 5000 ron. Am consultat un executor, am facut o cerere de schimbare a pedepsei din "cu suspendare" in executorie in cazul in care individul nu achita daunele. Va rog sa-mi spuneti care sunt urmatorii pasi..nu am inteles prea bine ce mi-a spus domnul executor. Am inteles ca i-a fost trimisa o somatie individului dar nu a sosit dovada(?). Care este procedura si cam cat ar putea dura toata operatiunea?
Ideea de baza este ca pot exista situatii in care executarea merge foarte greu...
Tot o idee de baza este ca executorul vorbeste aiurea cand face afirmatii aiurea...
Executorul i-a zis ca din suspendare il face sa devina cu executare adica sa ajunga in detentie...
Este adevarat ca executorii pot avea ceva relatii dar la instantele penale sunt ,,out" si nu au nicio treaba sau influienta...
Ceea ce i-a zis userului executorul constituie o aiureala...

Executorul executa hotararea si cu asta basta...
Evident cand poate...;)

Ultima modificare: Duminică, 16 Ianuarie 2011
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie plata investire andral andral Ma chinuiesc de mai mult timp sa inteleg dar cred ca nu stiu sa ma exprim,sa ma fac inteles. Am sa va explic so dvs. poate ma va intelege cineva Am avut un ... (vezi toată discuția)
Executare credit, negociere cu executorul kittysor kittysor Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi, pe viitor sunt dispusa sa platesc un consultant credite pentru a ma indruma sa rezol o situatie care a ... (vezi toată discuția)
Executarea silita ..prescriere? monikmonny1 monikmonny1 Buna ziua !Varog sa imi spuneti si mie daca o executare silita se poate prescrie....sau mai bine zis datoria pe care o ai si cel care trebuie sa o primeasca ... (vezi toată discuția)