am functie manageriala si in contractul de munca exista o clauza prin care scrie ca nu am voie sa execut ore suplimentare decat in caz de forta majora sau legat de anumite accidente.
totusi, in ultimii doi- trei ani, afectati de criza, am lucrat foarte multe ore suplimentare pentru ca firma nu a mai angajat personal. Ca urmare a faptului ca in mod constant, de-a lungul ultimilor doi ani, am lucrat cu 30-40% mai multe ore decat programul normal, sanatatea mi-a fost afectata si am probleme legate de imunitate.
Cu toate acestea, acum sunt fortat sa accept o noua functie, o retrogradare (probabil ca urmare a faptului ca a mea capacitate de munca a fost afectata, dar nu sunt sigur).
imi puteti spune, va rog frumos, daca:
- aceasta clauza (obligativitatea de a nu presat ore suplimentare) este legala sau nu?
- in eventualitatea unei actiuni in justitie as putea obtine plata acestor ore suplimentare
- cum pot face dovada faptului ca primesc presiuni pentru a accepta o retrogradare si eventual pentru a parasi firma?
va multumesc
Ma puteti ajuta?
ginutz_a
Buna ziua,
Am si eu o intrebare:
In CCM 2007-2010 la art 41 alin 3 lit c) spune: pentru orele suplimentare si pentru orele lucrate in zilele libere si in ... (vezi toată discuția)