dienusa a scris:
Am fost la cadastru,au spus ca nu au asa ceva, la Arhivele Nationale: m-au trimis la arh.judecat,nici acolo nu am avut sanse....de la judecatorie m-au trimis la Arhivele notariale pe care nu le-am gasit ,inca...eu cred ca le este lene sa caute:-/
In raporturile cu administratia:
1) Intotdeauna faceti cerere scrisa, motivata, pe care o inregistrati;
2) La raspunsul "Nu am gasit ceea ce cautati d-voastra" solicitati ca acest raspuns sa se dea in scris, semnat, inregistrat si datat, ca altfel are valoare 0.
Mi s-a intamplat mie. In cadrul unei cauze vine clientul la mine cu o copie dupa o copie, ...., provenita de la Arh. Nat., necertificata, ca sa o depun la dosar. Normal ca am refuzat si am cerut in urmatoarea sedinta instantei sa se adreseze Arh. Nat. pentru inscrisul denumit X din data de Y inregistrat la Z, a carui copie a fost eliberata de Arh. Nat. la data de ... etc. Toate datele. In sedinta urmatoare, surpriza !!!! Arh. Nat. raspund ca nu au in arhiva un asemenea inscris. Judele se uita urat la mine, eu ma uit urat la clientul meu, insa cer sa se revina la aceasta adresa si imi folosesc tot farmecul ( pe care nu prea-l am) ca sa-l conving pe jude, acesta stiind ca nu umblu cu astfel de treburi zice in sfarsit mmmmda. In urmatoare sedinta din nou surpriza!!! Arh. Nat au gasit, fara nici o explicatie inscrisul si il trimit. Daca isi permit sa faca astfel de lucruri cu o instanta de judecata (simteam ca explodez) atunci ....