avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... prima plata a indemnizatiei de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

prima plata a indemnizatiei de somaj

Va rog frumos un raspuns legat de urmatoarea speta:
-in 13 decembrie 2010 AJOFM mi-a preluat dosarul in vederea acordarii indemnizatiei de somaj;
-astazi 17 ianuarie 2011 , programat fiind pentru prima viza lunara, mi s-a comunicat faptul ca doar in data de 13 ianuarie 2011 dosarul a fost prelucrat
-desi au trecut 35 zile de la inregistrarea dosarului, inca nu am primit prima indemnizatie de somaj;
Intrebarea mea este : conform legii somajului (cu toate modificarile intervenite) care este modalitatea de plata si care este intervalul de timp la plata a indemnizatiei de somaj ?
Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: nirdoc , utilizator 16:45, 17 Ianuarie 2011
Multumesc foarte mult pentru precizari. Maine ma infiintez la ANOFM pentru decizie. Va doresc o zi buna si cu siguranta voi apela la amabilitatea dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie somaj my23 my23 Buna ziua, Daca luna aceasta pe 14 ma duc la 1 viza pt somaj in cat timp mi se vireaza banii pe card? Multumesc (vezi toată discuția)
Somaj justdeals justdeals Daca pe data de 9 dec a.c. am facut ultima semnatura la AOFM, respectiv dupa data aceasta nu mai sunt somer. Dar mai am de primit indemnizatia de somaj de pe ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de somaj - ultima viza? hiroichi hiroichi Pe data de 21 sunt programat la a cincea viza de somaj si am inteles ca asta este ultima data cand trebuie sa ma mai prezint la ei.Este adevarat pun doar 5 ... (vezi toată discuția)