avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare apartament

Buna ziua,

impreuna cu sotul meu am cumparat acum cativa ani un apartament. Sotul meu nu mai doreste sa aiba nici un bun (fie el mobil sau imobil) in posesie, drept pentru care am dori sa-l trecem fie pe numele fiicei noastre (11 ani), fie pe numele meu. In ce masura acest lucru este posibil? Si ce implicatii (inclusiv de natura financiara) ar presupune asa ceva?
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 10:50, 22 Ianuarie 2011
Va multumesc pentru sfaturi. Interesanta ideea cu divortul:)
Si, intr-adevar, cel mai bine ar fi sa elimine riscurile din afacerile viitoare, doar ca ... cine nu risca nu castiga.
Nu ma refeream la riscurile pe care si le asuma sotul in afacerile sale, ci la riscurile incheierii oricaror acte de vanzare-cumparare ulterioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act donatie Keyla Keyla Va prezint urmatoare situatie.Dna.X are o fiica (unicul copil).Aceasta fiica este casatorita pentru a doua oara.Din prima casatorie are un fiu,deja major.Dna X ... (vezi toată discuția)
Donatie, nu v/c, cu clauza de abitatie? soniarina soniarina Speta: 1. Tatal doreste sa/i doneze fiicei sale imobilul apartament in care locuieste. De asemenea, doreste sa continue a locui in apartmentul respectiv, pana ... (vezi toată discuția)
Contract donatie vanzare cumparare ambrosieoctavian ambrosieoctavian contract de donatie buna ziua . va rog sa ma ajutati intr-o problema . am un apartament obtinut prin donatie de la bunica. se poate face contract de vanzare ... (vezi toată discuția)