avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Insolventa-persoana fizica
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Insolventa-persoana fizica

Buna tuturor.Spuneti-mi va rog daca fiul meu in varsta de 23 ani a ramas de 2 ani de zile fara munca si nu si-a mai putut plati ratele la banca poate declara insolventa?Si ce ar trebui sa faca?Momentan are domiciliul in Germania si urmeaza sa primeasca aprobare de lucru.Si chiar daca incepe lucrul nu o sa poata sa trimita o suma lunara foarte mare,iar institutia de recuperare datorii nu accepta o rata mica.Ce e de facut?


Cu respect
Cel mai recent răspuns: aura_1 , utilizator 17:23, 23 Octombrie 2011
ce incurajare si ce raspuns sec
Ultima modificare: Duminică, 23 Octombrie 2011
aura_1, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa persoana fizica ContSters95692 ContSters95692 As dori cateva sfaturi de la cineva autorizat in urmatoarul caz: Am fost pana de curand cadru militar activ, iar recent mi-am depus demisia. Aflandu-ma ... (vezi toată discuția)
Problema cec - redirectionare rata catre primarie (plata amenda) rousseau07 rousseau07 Parintii mei au facut acum cativa ani un imprumut la CEC, imprumut pe care inca il restituie luna de luna. Ieri sora mea a fost sa plateasca rata, banii i-au ... (vezi toată discuția)
Schimbarea proprietarului al unui contract ipotecar july81 july81 Buna ziua, problema mea e legata de un apartament. In urma cu 3 ani, parintii mei au achizitionat un apartament printr-un imprumut de la cec, binenteles ... (vezi toată discuția)