Plangerea impotriva procurorului care tergiverseaza solutionarea unui dosar penal unde se depune? Procurorul activeaza la parchetul de pe langa o judecatorie.
Care ar fi motivele reale pentru a face o asemenea plangere?
Aveti mare dreptate. Aceasta intorsatura are efect asupra mea.
Am impresia ca ma lupt cu morile de vant sau ca am innebunit.
Acelasi procuror a dispus prin ordonanata inceperea urmarii penale pentru 215 (1) si (3) asupra invinuitului DCV, deci a devenit inculpat. De la aceasta ordonanta au trecut cam 18 luni. Din cauza ca am scris la CSM despre tergiversarea dosarului m-am ales cu schimbarea aceasta in care in mod clar voi avea de suferit. Acum se cere cercetarea mea pentru 215 (3) pentru executarea unui contract de leasing in care am incercat sa cesionez drepturile firmei mele rezultate din contractul de leasing unei alte firme. Dar acea firma m-a inselat. Masina nu a fost recuperata nici pana astazi. Eu ma lupt de doi ani sa o gasesc, procurorul nu doreste acest lucru pentru ca acel contract a fost reziliat si masina nu este a firmei mele. In dosar nu se scrie nimic despre cine are posesia masinii si nici nu se doreste. Firma de leasing nu a dorit sa se constituie parte civila si nici nu a depus vreo plangere.
Dar proprietarul masinii cine este.?Nu inteleg cum de nu este interesat de masina care spuneti"nu a fost recuperata". Pe ce motiv a dispus scoaterea de sub urmarire a acelui individ si a dispus inceperea urmaririi impotriva dvs.? Si a facut asta din oficiu? Nu aveti nimic de pierdut daca solicitati transmiterea dosarului la alt parchet, pe motiv de suspiciune conform art. 217~1, articol nou din Lg. 202/2010-
Ati atacat acea ordonanta de scoatere de sub urmarire in instanta?
Proprietarul este o firma de leasing.
Motivul este lipsa materiala a obiectului infractiunii.
Impotriva mea s-a sesizat din oficiu pentru inselaciune in executarea contractului de leasing, pentru ca am cedat posesia masinii firmei care dorea sa preia leasingul fara a avea acordul proprietarului.
Voi ataca ordonanta in termenul legal de 20 de zile.
In mod legal , organele de urmarire penala trebuie sa faca probatiunea culpei dvs , cu privire la infractiunea de inselaciune , pentru care ati fost acuzat.
Va puteti face apararile necesare pentru a va dovedi nevinovatia.
Eu cred ca este un mare volum de acte si ca acestea ar trebui vazute de un avocat de calitate pentru a va consilia si a stabili impreuna cea mai buna tactica de aparare
Aveti dreptate. Voi apela la un avocat bun.
Ce se intampla este incredibil. Se protejeaza o gasca de mafioti care se ocupa de furturi de masini. Aceeasi problema la o firma din Ploiesti. Aceeasi actori si se da tot NUP. Am aflat intamplator...
Cui sa spun toate acestea? Ma simt singur in propria mea tara. Groaznic!
Forumul ma ajuta sa-mi tin linia de plutire.