avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangerea impotriva procurorului pentru tergiversarea ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangerea impotriva procurorului pentru tergiversarea solutionarii dosarului

Plangerea impotriva procurorului care tergiverseaza solutionarea unui dosar penal unde se depune? Procurorul activeaza la parchetul de pe langa o judecatorie.
Care ar fi motivele reale pentru a face o asemenea plangere?
Cel mai recent răspuns: florindbro , utilizator 13:02, 27 Aprilie 2011
Voi ataca ordonanta in termenul legal de 20 de zile.

Initial o atacati la primul procuror al parchetului respectiv si abia dupa ce va raspunde, sau de cand urma sa va raspunda, mergeti in instanta, nu direct.
Am inteles.
Multumesc pentru sfat.
Mai intai la procurorul ierarhic superior in termen de 20 zile.
Si in alte 20 zile la judecatorie chiar daca procurorul nu raspunde la plangerea mea.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tergiversare dosar penal abandon de familie desirelia75 desirelia75 un dosar penal privind savarsirea infractiunii de abandon de fam a stat 1 an la politie in cercetare si a plecat la parchet cu propunere de trimitere in ... (vezi toată discuția)
Cine are obligatia legala pentru a recupera un bun furat? florindbro florindbro In urma depunerii unei plangeri penale pentru inselaciune in ceea ce priveste un autoturism, cine are obligatia de a recupera acest bun de la ... (vezi toată discuția)
Procurorul intarzie solutionarea dosarului georgeandrei georgeandrei Buna ziua, Va supun atentiei urmatoarea speta: in urma cu 2 ani l-am reclamat la politie pe un vecin pentru tulburare de posesie. Politia a stat 1 an sa ... (vezi toată discuția)