avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Condamnare definitiva cu suspendare dar timpul ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Condamnare definitiva cu suspendare dar timpul pentrecut in arest cum ramane?

Am si eu o problema Am fost condamnat pentru ceva la 3 de inchisoare Pedeapsa s-a suspendat sub supraveghere si mai am si 2 ani de incercare. Pana aici toate bune si frumoase detaliile cum am ajuns in aceasta situatie nu-si mai au rostul faptul e consumat. Dar am fost 60 de zile in arest preventiv ce se intampla cu aceste 60 de zile pentru ca in pedeapsa nu au fost incluse (scazute). Le-am facut degeaba?

Multumesc pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: Gabriela PĂDURARIU , Alte profesii 18:11, 11 Aprilie 2008
Bury_avo a scris:

da:) era chestia aia cu perioada petrecuta in arest se considera perioada din pedeapsa executata,nu?:yawn:

Da...dar nu si in prezenta speta: vb de prev.art.88 cp;)

Sa va lamuresc initial organele de supraveghere mi-au stabilit ca imi expira pedeapsa in xx.12.2008 undeva la inceputul lunii apoi dupa ce a trecut un an am constatat ca imi expira in xx.01.2009 undeva la sfarsitul lunii si am intrebat de ce?Atunci mi s-a explicat ca in estul tarii daca acolo eram condamnat se tinea cont de cele 60 de zile dar aici in vestul tarii unde stau eu nu se tine cont.
cine v-a dat raspunsul ala sigur avea o "cashcheta " pe cap, nu? =D>
nu avea era o damna care terminase nu stiu ce facultate si care raspunde de biroul de supravegheri bihor
Dar tot nu m-a lamurit nimeni ce se intapmla cu cele 60 zile Pot sa cer despagubiri de la stat pentru ele?
cum sa ceri despagubiri? ai stat degeaba? mai reciteste raspunsul meu, este destul de clar. In caz ca ai mai fi facut ceva in perioada respectiva , se lua masura revocarii suspendarii conditionate din care se scadeau zilele de arest. Ai fi avut drepturi la despagubiri in anumite cazuri, cum ar fi - achitarea !. Dar tu ai fost condamnat...

Alte discuții în legătură

Se libereaza sau nu ? doberv doberv ipotetic sa presupunem ca judecatoria x a prelungit masura arestarii preventive,inculpatul a facut recurs impotriva acestei hotarari ,recurs care s-a respins ... (vezi toată discuția)
Va rog lamuriti-ma cu interpretarea unei sentinte Trestianu Trestianu Ce sa inteleg din asta?va rog ajutati-ma cu un raspuns In baza art. 87 al. 1 din OUG 195/2002 republicată, cu aplicarea art 320 ind. 1 C.p.p. şi art. ... (vezi toată discuția)
Arestare la domiciliu catalin19975 catalin19975 se scade arestul la domiciliu din pedeapsa care se da la instanta (vezi toată discuția)