avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... drepturile mamei asupra copilului rezultat din ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

drepturile mamei asupra copilului rezultat din concubinaj

am trait 10 ani in concubinaj cu un barbat,acum 6 ani nascand un copil. dupa nenumaratele lui infidelitati si umilinte si in urma tratamentului violent verbal si,uneori,chiar fizic,in fata copilului,am decis sa-l parasesc. insa el insista ca nu-mi da copilul.amenintandu-ma chiar,stiind ca eu nu as pleca niciodata fara copil.mentionez ca am locuit in casa lui in tot acest timp,dar el nu a avut niciodata un serviciu.a luat copilul la doua dintre amantele lui,astfel afland eu despre acestea doua.el mai are un copil dintr-o casatorie anterioara,pe care l-au crescut parintii lui. ce sanse exista ca acest tata sa obtina custocia copilului? si eu pot pleca linistita din casa lui cu copilul,fara a avea probleme legale? i-am spus ca poate vedea copilul cand vrea,chiar sa stea o saptamana cu el,una cu mine. ma ameninta cu scandalurile cand ii spun ca nu se mai poate si vteau sa plec cu copilul. ce-i de facut in acest caz? multumesc!
Cel mai recent răspuns: mirela56 , utilizator 13:21, 2 Decembrie 2011
am nevoie de un sfat nu stiu ce sa fac sunt cu un baiat de 2 ani de zile si avem un copil de 6 luni eu as vrea sa plec de la el dar nu pot lua copilul sunt amenintata cu moartea si nu am nici un loc stabil in romania copilul e nascut aici in italia ce pot face sa imi iau copilul
sunt o mama de 20 de ani si nu pot pleca de la el cu copil pentru k mie frica sa nu ma loveasca incat sa nu mai pot face nimic sa imi iau copilul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa plec cu copilul de acasa, ce am de facut? elisa_c elisa_c Buna ziua!eu v-am mai scris si va multumesc pentru promtitudine!doar ca lucrurile se inrautetesc si as vrea sa stiu ce am de facut.vreau sa plec cu fetita de ... (vezi toată discuția)
Parasirea domiciliului cu copilul minor icu 78 icu 78 buna ziua. locuiesc in concubinaj cu tatal baietelului nostru de 1 an. apartamentul in care locuim este al lui eu avand domiciliul din buletin la o allta ... (vezi toată discuția)
Parasirea tari de catre copilul minor maxne maxne Va rog sa ma lamuriti si pe mine daca se poate. Am o fetita rezultata dintr-o relatie de concubinaj. prin sentinta judecatoreasca sa stabilit domiciliul ... (vezi toată discuția)