avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale suspendare srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

suspendare srl

Cel mai recent răspuns: bianca27 , utilizator 14:59, 13 Aprilie 2008
Situl ONRC este cea mai buna,eficienta si sigura resursa de informare pentru problema dumneavoastra.Sigur,trebuie studiat putin.
Succes !
Solicitam o informatie...nu sa studieze altul in locul meu! Oricum, multumesc de raspuns...este un motiv pt care folosesc situl (avocatnet)-amabilitatea celor care scriu pe forum:)
va trebuie asa
1. Cerere de inregistare
2. Hotararea asociatilor cu privire la reluarea activitatii
3. Imputernicire speciala pentru persoanele ce urmeaza sa efectueze aceaste operatiune.
4. Plata taxelor de registru, timbru judiciar, publicare M.O.

Va prezentati cu ele la registru si ar trebuie sa fie suficient. Nu stiu insa suspendarea in ce conditii s-a produs, sau daca are importanta:-/
Multumesc:)

M-ar mai interesa un lucru, daca suspendarea este facuta pana in martie 2009, cu cat timp inainte trebuie depuse actele,de mai sus, pentru reluarea activitatii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activare firma la anaf si onrc Cristina Vasile Cristina Vasile O firma a fost declarata inactiva de catre ANAF si ONRC in anul 2009. Care sunt pasii ce trebuie urmati pentru activarea firmei dpdv fiscal si ... (vezi toată discuția)
Srl care nu a avut activitate plateste impozit forfetar? popc popc Buna seara, Am o societate comerciala( SRL) infiintata in 2005 care nu a avut nicioadat activitate. NU am depus la declaratii iar in loc de situatii ... (vezi toată discuția)
Lichidare srl florinat florinat Buna ziua, M-ar interesa, in cazul in care un SRL se afla in dizolvare, am depus dosarul si am primit certificatul de inregistrare mentiuni cu data de 9 ... (vezi toată discuția)