avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala pt amenintare???cum???
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala pt amenintare???cum???

Buna ziua. va scriu din nou pentru a-mi la muri unele lucruri. De la un timp primesc amenintari de genul ''ai grija pe unde mergi ca o patesti'' si multe altele de acest gen plus injurii si calomnii la adresa mea. M-am gandit sa ma duc la politie sa depun o plangere impotriva acestei persoane. Cum trebuie sa procedez? de ce dovezi am nevoie? martori?
Cel mai recent răspuns: Diana Daisy , utilizator 20:24, 29 Ianuarie 2020
DESIGUR, PUTETI FACE PLINGERE. DAR, NU UITATI CA TRAIM IN ROMANIA, UNDE ORGANELE JUDICIARE SINT FOARTE INDULGENTE CU CEI CARE SAVIRSESC INFRACTIUJNI SI FAC TOT POSIBILUL SA DEA SOLUTII DE NEINCEPEREA URMARIRII PENALE, PE BAZA UNOR "CHICHITE", DE CELE MAI MULTE ORI PENIBILE.
ASA CA, NU M-AS MIRA DELOC CA PLINGEREA DV. SA PRIMEASCA O SOLUTIE DE N.U.P.
SUCCES.
Ai trei solutii:
1. Angajeaza un aparator competent;
2. Inreagistreaza-ti mesajele pe un suport magnetic si depune/le cu ocazia audierii la Politie, urmand a-ti sustine plangerea si prin alte probe.
3.Schimba cartela SIM
Formulati o plangere penala si o depuneti la politie. Acestia in urma cercetarilor facute vor stabili daca se impune a fi trimisa procurorului. Va sfatuiesc sa aveti martori atunci cand acea persoana va ameninta deoarece la noi inca infractiunea de amenintare nu este considerata o infractiune grava
Bună ziua , am și eu o problema ..
Sunt fata și am 20 ani ..
Problema e în felul următor .
Eu am o prietena find minoră, iar concubinul mamei sale , ma amenințat cu balena albastra , am înregistrarea și ma hărțuit pe strada , si ma urmărește.. în ziua când ma hartuit a venit cu politia la mine la ușă, iar polițiștii mi-au luat decat datele .. ce pot face .. specific .. ca mama fetei a bătut-o și a dat-o afara din casa și tot amenință cu politia .. va rog sa ma ajutați.. ce pot face in legatura cu asta ..Nu am martori ca ma agresat pe strada .
Ultima modificare: Luni, 30 Octombrie 2017
Gabiiii24, utilizator
De cati martori e nevoie pt a dovedi amenintarea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintare cu moartea, injurii si calomnii? cata_barb2002@yahoo.com cata_barb2002@yahoo.com Buna ziua , respectuos va rog sa-mi dati cateva sfaturi cu privire la cele scrise mai jos... Sunt preot in Jud Timis ,iar in comuna unde slujesc o familie ... (vezi toată discuția)
Este considerata amenintare sau santaj atunci cand cineva te acuza cu acuzati false ca ar fi fost violata? precious007 precious007 Buna seara Am nevoie de o informatie rapida daca se poate sa stiu cum sa procedez. Este considerata amenintare sau santaj atunci cand cineva te acuza cu ... (vezi toată discuția)
Telefoane cu nr privat ancastoica19 ancastoica19 salutare tuturor...indraznesc sa intreb care dintre voi, stie care sunt procedurile ce trebuiesc urmate pentru aflarea persoanei care ma ameninta la telefon si ... (vezi toată discuția)