avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Fisa Fiscala 2010 - mod de completare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Fisa Fiscala 2010 - mod de completare

Unei persoane i se cere la banca FF 2010 pt un dosar de credit. persoana respectiva a lucrat la o societate incepand cu iunie 2010 pana in prezent, anterior neavand salariu/venituri (01.01-01.06.2010)

cum i se completeaza fisa fiscala de catre angajatorul actual? cu 0 pentru primele cinci luni din 2010 iar pt perioada lucrata cu salariul negociat?
Cel mai recent răspuns: teodora49 , utilizator 20:02, 21 Februarie 2011
procmarci a scris:

Exact, in lunile in care nu a fost la firma, se trece zero, apoi, pt. lunile angajate. salariul negociat.
Aveti grija cu rubricile cu persoane in intretinere, daca este cazul.
Sa-i dati optiunea de completare automata a celorlalte rubrici.

dar daca angajatul a lucrat la o asoc.de propirtari primele 5 luni, pana in mai 2010 dupa care a avut conventie civila pe cod civil cu 16% impoz ? si depune si decl.205?...in fisa fiscala numai apar si veniturile din conv civila ci numai cele din salarii ?...multumesc:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa fiscala boholt boholt Buna ziua! Intrebarea mea este urmatoarea: Daca m-am mutat dintr-o localitate in alta, dar de un an nu am serviciu, este nevoie sa completez vreo fisa fiscala? ... (vezi toată discuția)
Fisa fiscala pe 2010 b3rt1 b3rt1 Din cate am inteles de anul acesta este obligatorie depunerea la adm. fin. si a fisei fiscale pe 2010. Eu pana acum n-am mai facut fisa fiscala si vreau sa ... (vezi toată discuția)
Fise fiscale pt.2011 sau declar.infor.205 -asoc proprietari machiador machiador Pt. veniturile realizate pe anul 2011- imp. pe venit din salarii s-a declarat pe cod 616 si pe cod 602- alte nevituri din conv. civile pt .asociatiile de ... (vezi toată discuția)