avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... delapidare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

delapidare

Buna ziua,
am un angajat, a fost gestionar intr-o gestiune colectiva, a iesit lipsa, am facut plangere penala, s-a inceput urmarirea penala pt 2 persoane ( numai pt gestionari) , dupa inceperea urmaririi penale s-a dispus expertiza. Expertiza a confirmat minusul dar in privinta raspunderii a sustinut ca alaturi de gestionari este vinovata si conducerea societatii pt mai multe motive . Prejudiciul aflat in sarcina celor doi este de 6000Ron impreuna . Cum imi recuperez banii?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 18:56, 27 Martie 2009
:offtopic: Incercati sa nu mai dezgropati topicuri de acum un an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delapidare tionro tionro Am luat o suma de bani din banii agentiei unde am lucrat. De fapt am luat din banii altei firme care avea contract cu firma unde lucram,suma de 4500 ron pt ca ... (vezi toată discuția)
Cine e responsabil sa aduca probe acuzatul sau cel care acuza? myyxalanx myyxalanx Sunt gestionar si in urma unui inventar la care a iesit o suma mare de bani lipsa, patronul ma ameninta cu proces penal, desi la o discutie fata in fata pe ... (vezi toată discuția)
Gestionar cu 8 clase giacris giacris Buna ziua, Am si eu o intrebare: se poate sa promovez pe functia de gestionar o persoana care pana acum a fost incarcator-descarcator, in cazul in care ... (vezi toată discuția)