avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prima zi de infatisare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prima zi de infatisare

Buna ziua.
Ce anume se considera prima zi de infatisare dupa care angajatorul nu mai poate depune nici o dovada, nici un inscris in plus fata de ce se afla deja la dosar?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: MihaiCL , utilizator 20:09, 25 Ianuarie 2011
Dvs doriti sa invocati in fata instantei ca persoana care a semnat decizia de concediere nu avea competenta in acest sens.
In acest caz, din cate stiu semnarea deciziei de concediere de catre alta persoana decat administratorul societatii constituie motiv pentru anularea acesteia in instanta.

Daca persoana respectiva avea delegare de competenta in acest sens, atunci decizia de concediere este legal emisa.
In ipoteza in care persoana care a semnat avea delegare de competente atunci nu era necesar ca in decizie sa figureze numele dansei si numarul procurii speciale sau nr documentului in baza careia a fost inputernicita sa semneze astfel de decizii?
Ideea este ca in acest document nu figureaza absolut deloc numele dansei ci doar atat ca in fata semnaturii este pus semnul specific cand cineva semneaza in locul altuia adica semnul de apostrof.
Daca in prima zi de infatisare voi invoca acest lucru in instanta atunci mai poate prezenta ulterior aceasta inputernicire sau mandat.?
Va multumesc mult.
Va doresc o seara placuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de semnatura a deciziei de concediere CORTEX CORTEX Buna ziua. Va rog sa imi spuneti parerea dumneavoastra referitor la urmatorul aspect. Am fost concediat de la firma unde am lucrat. In decizia de concediere ... (vezi toată discuția)
Exceptii si probe dupa interogatoriu adrianadamian2009 adrianadamian2009 Intrebare: In situatia in care la fond s-au administrat o parte din probe, dar reclamantul a solicitat interogatoriu si a fost admis, dupa interogatoriu se vor ... (vezi toată discuția)
Intrebare intrebatoare maryus75 maryus75 maine am primul termen la Tribunal,nu mi-am permis un avocat asa ca ma reprezint singur.am dat in judecata firma pt. un salar compensator necaordat,in cf. cu ... (vezi toată discuția)