In urma furtului unui autoturism, inregistrat la organele de politie, s-a deschis dosarul de dauna unde s-au depus toate documentele solicitate. Dupa 60 de zile s-a depus si actul de la politie, iar dupa 3 zile s-a depus si cererea de despagubire.
Dupa ce a fost depusa cererea de despagubire firma de asigurari trimite o adresa in care solicita(in vederea solutionarii)cheile in original si autorizatia provizorie de circulatie valabila la data furtului.
Precizez ca autorizatia provizorie de circulatie a fost depusa la dosar fapt confirmat pana la urma de inspectorul de dauna, dar si la dosar este depusa si dovada eliberata de politie de ridicare a cheilor originale.
Cei de la asigurari pretind ca nu pot plati dosarul fara chei, chiar daca au la dosar dovada ridicarii de catre politie?
Multumesc pt raspunsul dvs. Mi se pare normal sa fie asa !
Azi si ieri am incercat sa iau legatura cu inspectorul de daune care are dosarul in lucru , precum si cu seful de la daune...nici vorba de a reusi sa discut cu unul din ei. Cei care raspundeau sustineau ca nu mi pot da la telefon si ca mi-a transmis dl inspector ca o sa primesc o adresa saptamana viitoare.
Deja m-am saturat de ei pana pestecap...efectiv evita orice fel de comunicare !!!
Oare ce as mai putea face !?
Furt masina
madalina15
Daca mi-a fost furata masina in Germania ce ar trebui sa fac?
Am Casco la masina si in contract scrie ca trebuie sa ma despagubeasca in caz ca mi se fura ... (vezi toată discuția)