avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... juramant in instanta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

juramant in instanta

Pun urmatoarea problema.Am un proces cu o societate de asigurari pentru un accident si care accident nu este recunoscut de aceasta societate.Soferul vinovat .si doi martori depun declaratie sub juramant ca itradevar masina vinovata a intrat in mine si mi-a accidentat autoturismul.Dupa multe termene si o expertiza se da solutia de respingere a reclamatiei mele si nu este retinuta nici culpa masinii vinovate.Ce sa mai cred.Soferul vinovat spune da v-am lovit Instanta spune ca nu m-a lovit.Deci eu am patito dar nu am patito daca asa spune instanta. Dupa parerea instantei soferul a jurat strimb .Oare nu este caz penal?
Cel mai recent răspuns: eumarian , utilizator 18:05, 26 Ianuarie 2011
Domnule avocat,problema este simpla.Soferul vinovat de accident a venit in instanta si a declarat ca m-a lovit ca din cauza lui a fost accidentul.Martorii au declarat acelasi lucru.S-a facut o expertiza si expertul ia contrazis pe martori admitind ca accidentul nu ar fi avut loc asa cum am reclamat eu si au spus si martorii.S-a dat sentinta, mi se rspinge actiunea pe baza expertizei facute.(expertiza s-a facut dupa 11 luni de la accident pe baza de fotografii)Intrebarea este urmatoarea: in acest caz martorii au depus marturie mincinoasa sau nu?
Poate pentru dvs. este situatia simpla...
In situatii simple ghicesc pur si simplu ce se intampla...
In cazul dvs. nici nu se poate trage o concluzie clara ce sa se ghiceasca...
Exista destule cazuri de accidente masluite de posesor + sofer vinovat si incearca si companiile de asigurari sa se apere cum pot. Din acest motiv expertiza are un cuvant greu de spus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza numai pe baza de fotografii buniculmiti buniculmiti La data de 29 august 2009 masina mia fost accidentata pe un refugiu de drum ingust de un sofr neatent .Eu asteptam sa treaca pe langa mine dar el ma lovit ... (vezi toată discuția)
Proces cu carpatica asig buniculmiti buniculmiti In urma unui accident nerecunoscut de Carpatica i-am actionat in judecata inca din noiembrie 2009.La penultimul termen din aprilie au fost aprobati si ... (vezi toată discuția)
Proces cu carpatica asig buniculmiti buniculmiti Am mai scris pe acest forum.Acum am ajuns in urmatoarea situatie.JUdecatoria a cerut expertului sa constate daca accidentul suferit de mine a avut sau nu in ... (vezi toată discuția)