In toamna lui 2008 am incheiat cu o banca 2 credite:unul cu ipoteca si altul de nevoi personale.La sfarsitul lunii iulie 2010 am cerut refinantare pt.a face unul singur din cele doua contracte,ramanad doar un credit de nevoi personale cu ipoteca.In momentul cand am solicitat refinantarea,am solicitat-o in baza faptului ca imi scazusera veniturile cu mai mult de 50% decat am avut initial,iar sotul intrase in somaj si nu mai putea achita cele doua rate.Am semnat contractul de refinantare,fara sa primesc si desfasuratorul,intrand in posesia lui la 2 saptamani dupa ce am semnat contractul.Am constatat ,cu stupoare,chiar daca pt.noul contract depusesem adev de salariat cu venitul,ca aveam rata de doua ori mai mare decat salariul.Am solicitat in sept.2010 act aditional la contract,in baza OUG 50,pe care nu l-am primit nici acum si nici raspuns la cererea mea.Este posibil ca rata sa fie mai mare decat salariul de doua ori? Bineinteles,nu pot sa o achit.Cui as putea sa ma adresez,pt.a-mi rezolva situatia? Altfel intru in executare silita si imi pierd casa.Am un copil de 4 ani,cu care pot ramane pe drumuri.
Credit imobiliar bcr
asus981
Buna ziua, am contractat un credit cu ipoteca in 2010. Suma 15000 euro, rata lunara in jur de 600 ron. pe 17 ani! Am fost la o banca pentru o refinantare dar ... (vezi toată discuția)