freeelis a scris:
Aveti doua posibilitati : fie sesizati ITM-ul , fie deschideti o actiune in instanta .. ambele pot fi exercitate concomitent.
Litigiul s-a judecat? Daca da, ati primit hotararea si cand? Care este solutia data de instanta de fond?
Pe 16 februarie este prima infatisare(banuiesc). Am contestat decizia de destituiere pe doua fronturi ..una pe contencios administrativ-in prima faza , plangerea prealabila-(pentru ca m-au confundat cu functionar public) si a doua pe codul muncii(deoarece am CIM pe per nedeterminata si nu contract de mandat/administrare).
Chiar azi am sunat sa-mi elibereze adeverinta salariala pentru medic , pentru a-mi prelungi concediul medical si mi-a spus ca nu-mi da nimic inchizandu-mi telefonul...Estrigator la cer...eu chiar nu ma pot deplasa...
S-ar putrea sa va mai cer sfatul pe aprcurs, desi cel mai mare sfat l-as dori in sensul, daca merita sa mai lupt....si cum?...La intoarcerea din concediu sigur hartuirea si comportamentul agresiv vor continua...salariatii sunt inspaimantati de ceea ce se intampla..imi dau dreptate dar ,,nu le da mana sa ma sustina''......
In situatia in care imi dau demisia, din cele 3 capete de acuzare raman doar doua.....anularea deciziei si recuperarea diferentelor salariale....suferinta morala si imaginea nu le voi mai putea recup[era niciodata.:(