avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Judecare plangere - procedura
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Judecare plangere - procedura

Buna seara ,Am nevoie de un sfat ,am depus o plangere la parchet anpotriva procurorului de caz deoarece rezolutia data erea nefondata incorecta si destul de dubioasa deoarece ancalca Hotarari judec.definitive si irevocabile, prim procurorul binenteles aproape ca de obicei a pastrat ce a constatat procurorul binenteles lucruri aberante motiv pentru care am revenit cu plangere la parchet unde rugam pe domnul prim procuror sa revada cu multa atentie sentintele si actele pe care le are la dosar,informandul ca voi trimite rezolutile,sentintele calcate an picioare si C.S.M.,si Presedintelui tari ca mediator,ieri primesc acasa citatie ca la data de 10-02-2011, sunt chemat an instanta ca petent ,am mers astazi la tribunal sa vad dosarul si ce au constatat ei la cercetare dar surpriza la tribunal ce credeti ca am gasit, 6 foi una trimisa de prim procuror care spune ca trimite plangerea mea trimisa spre parchet ,si plangerea pe care eu am trimiso dansului nimic alceva am antrebat si mi sa spus ca poate sa vina dosarul de la parchet si an ziua respectiva adica pe 10-02-2011, cum pot eu oare sa mai fac ceva daca nu stiu ce contine acel dosar cate acte au disparut antre timp nu ar fi prima oara,si pentru a face o anaintare an timp util si ciudat nu exista pe citatie decat numele meu deci eu cu cine ma judec nu stiu ce contine dosarul nu stiu cred ca numai an Romania se mai antampla asa ceva un sfat bun este bine venit este de domeniul fantasticului ce se antampla si nimeni nu face nimic?????????????:stunned::stunned:#-o#-o#-o#-o
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 23:55, 27 Ianuarie 2011
Domnule r.gabi,sper sa fiu anteles,la data de 23 iulie 2010 sa dat rezolutia procurorului de caz primita cu posta la data de 02-09-2010, am atacato cu plangere la data de 08-09-2010 domnul prim procuror a dat rezolutia la data de 27-09-2010 pe care am primito cu posta la data de 15-12-2010, find foarte umilitoare caesta rezolutie am trimis spre parchet domnului prim procuror o alta plangere spun eu unde al rugam sa studieze cu multa atentie actele de la dosar si sa rezolve gravele nereguli existente binenteles cu precizarea ca voi trimite si presedintelui Romaniei atat sentintele calcate de dansi an picioare cat si plangerea anpotriva rezolutiei si rezolutile date,pe care leam trimis cu posta las data de 03-01-2011, la data de 25-01-2011 am primit citatie ca sunt chemat an instanta ca petent dar pe citatie nu mai apare nici un nume pur si simplu nu exista parte anvinuita, iar la dosarul instantei nu exista nici dosarul de cercetare? Faptul ca procurorul de caz a nerespectat sentinte definitive sa fie oare la capatul acestor antrebari se poate dovedi ca procurorul calca aceste hotarari judecatoresti an [picioare deoarece face vorbire de ele?
La data de 03.01.2011,de fapt ce solutii ale procurorului ati atacat cu plangere pentru ca nu facet referire la un act,ci la mai multe ?
Este vorba de citez din rezolutia procurorului de caz,examinand actele si lucrarile dosarului penal,Xprivind pe Y, si,T,pentru savarsirea infr.si ped.de art.288,291.si 263.si binenteles precizam ca doamna procuror desi citez din rezolutie ca prin sentinta S/69 ramasa definitiva prin decizia D/70 numitului iau ramas 110,mp.constructi iar inregistrarea la registru agricol a fost facuta pe baza de declarati verbale ale numitului ,acesta considerand ca i se cuvine 400mp,constructi degeaba exista o Hotarare de validare de 1400,mp.extravilan ca au voie sa elibereze T.P.pe 1900,mp. intravilan degeaba a cerut an baza legi18/91 1700mp,extravilan desi nu avea acte decat pe 1110mp,degeaba acest T.P.a fost eliberat direct pe 1900,mp ulterior antocminduse o fise complementara de 500mp,care nu are validare nu se stie unde este ce folosinta are ca aceasta fise se antocmea unui defunct si multe altele pare de domeniul fantasticului ar trebui sa scriu foarte mult ....... .Deci degeaba exista sentinte definitive daca consider ca Casa Poporului este a mea o cer la procuratura si mio da nu este ancalcare de sentinte nu este fals nu este nimic din ceva legat cu legea sunt prea multe nereguli si precum dumneavoastra bine spuneti de multe ori nu spunem lucruri intereseante atunci cand spunem multe.
Ultima modificare: Joi, 27 Ianuarie 2011
irinu, utilizator
irinu a scris:

..........................................................................................................................................
Deci degeaba exista sentinte definitive daca consider ca Casa Poporului este a mea o cer la procuratura si mio da nu este ancalcare de sentinte nu este fals nu este nimic din ceva legat cu legea sunt prea multe nereguli si precum dumneavoastra bine spuneti de multe ori nu spunem lucruri intereseante atunci cand spunem multe.

Daca dvs,faceti totul fara nicio regula nu veti avea sanse de castig si nici sa -i invingeeti pe cei care afirmati ca sunt impotriva dvs.
Imi pare rau,dar totul se face dupa niste reguli,nu dupa ce credem noi,in mod aleatoriu,ca este bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala cf. art.262 codul muncii Ednis Ednis Am facut o plangere penala la Parchet pt. neexecutarea unei sentinte civile definitive de reincadrare in functie cf. atributiilor din fisa postului.Ce optiuni ... (vezi toată discuția)
Un sfat , o sugestie, penal? irinu irinu Buna seara, Mai este ceva de facut , in aceasta tara s-au eu am o parere proasta despre justitie, nu mai inteleg nimic am depus o plangere penala la parchet , ... (vezi toată discuția)
Mos craciun mi-a adus ....o citatie....si o rezolutie!ce ma fac? jon53 jon53 Magia sarbatorilor de sfarsit de an ne cuprinde pe toti si o efervescenta pune stapanire pe noi intru pregatirea meselor festive si a darurilor de Craciun si ... (vezi toată discuția)